bakmıycam diyorum ama bakmadan edemiyorum aq....60 dklık..yapma pala...bu NU yu bozma...bu NU kırılırsa eski zirve geçilir hemide yenilenir..ama çalışırsa...3-4 bin pıvan
yinede 60 dklığın **
bakmıycam diyorum ama bakmadan edemiyorum aq....60 dklık..yapma pala...bu NU yu bozma...bu NU kırılırsa eski zirve geçilir hemide yenilenir..ama çalışırsa...3-4 bin pıvan
yinede 60 dklığın **
BANGA mühim
off sıkıldım.. 60.900 e stop yazıp çıkıyorum dışarı..
e çıkmadan pala^ya bir şarkı armağan edeyim de beni stoplamasın..
pala, et tu n'en savais pas plus que moi..)
http://www.dailymotion.com/video/x13...-toi-mon-amour
Bence enaz 5 yıl takımın başında kalmalı, yanındaki Tayfur gibi isimleri yetiştirmeli... Boby Robson, Arsen Wenger, Alex Feguson örneklerini herkes iyi düşünmeli, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklar değerleme ölçüsü oldukça biz ne uzarız ne kısalırız Türk Futbolu olarak...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yes Dear bay sazan ..bende zaten, kör gözüne parmak trade etmektense NU PU ile (-bile-) etmek iyidir demiştim...şüphesizki başka koşulların da yerine gelmesi lazım...sistem de odur..hörmetler....benim işretlediklerim domuz gibi ağır ama eşik tetiği cevik olan indikatörlerin NU ları PU ları..rsi, macd ve hatta EWO gibi cevval çevikler değil zati... tekrar hörmetler.ha birde unutmadan TGG dediğim zımbırtıda bir çeşit supap zaten..bu 4 deyken asla NU ya, 0 daykende asla PU ya kanma şeklinde..sizle sohbete doyum olmaz..
PAMBIK a bir fırça alalım hemen arkasından![]()
Konu Astatin tarafından (25.09.09 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
full uzun devam..inşallah kıracağız 62.000 i..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
doğru dersinde denizli o tip bir insan değil..
yaş zaten kemale erdi,bundan sonra kulüp takımı çalıştırmaz bence.
sadece milli takım önerilirse ki o da bence çok zor.
bence bıraksın çeşmede emekliliğin keyfini çıkartsın
zaten sözleşme yenilediği masada gazetecilere şimdi çeşmede olmak vardı ya diyerek kafasında emeklilik planları olduğunu gösterdi.bence şampiyon yapıp bıraksa süper iş yapmış olurdu ama paranın yüzü sıcak senelik 3 milyon euro boru değil![]()
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Doğru ben de katılıyorum dediklerine ve zaten Denizli bırakmak istedi ama bizim tüpçü bırakmadı... Ogün dedim tamam bırakın, adam mutlu biz mutlu herkes evine ama olmadı... Şimdi günümüze bakalım benim söylediğim tipte bir hoca göster Denizliye alternatif...
Yaşı çok değil buarada Alex fergusondan da, boby robsondan da , DEDE den de genç... Hepsi hala aktif olarak çalışıyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri