Yukarı trend başladıysa,
1317 altı olmamalı.
144 ho long devam, 1317 stop.
Jelibon.
Yukarı trend başladıysa,
1317 altı olmamalı.
144 ho long devam, 1317 stop.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüş 26.36-26.56 long devam.
Stop orta kanal.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ölü 76 altında ölür.
Haftalık macda dikkat.
Jelibon.
Hadi sarıgız şow zamanı baydın bugün.
Jelibon.
Gece 10 puan terse yatıran mahluklar
VİX
yanılmaz.
Şimdi düşüğün düşüğü gelmedi, 1291 altı üstü deiye baklılmalı.
1291 short açacam 1291 stop koyacam.
Jelibon.
sevgili Jelibon,
bu nedir? ne iştir? 2 devrenin 2. haftası ve 2 sakat verdik önce ERSAN şimdide CENK.yandık ki ne yandık.lig,TÜRKİYE kupası ve UEFA bu 3 kulvarda düzgün bir kalecimiz yok.RÜŞTÜ eskisi gibi değil.çook uzak formundan.hakan ise tam bir saatli bomba.yarın akşama kadar bir yerli kaleci transferi olmazsa tüm kulvarlarda havlu atarız.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
her sakatlanan 4 en az 4 hafta, böyle bir sezon hiç olmadı daha.
rüştü efendi zaten ortada yok, öbür hakan Allah kaleci fiziği vermiş, yetenek vermemiş.
kupayla uefayı şuştere rağmen alırızda lig zor artık.
Beşiktaşın çocuğu fırat nasıl gösteriyon o kırmızıyı, baktım bin kere ben arolionun kasten bastığını düşünmüyorum.
Jelibon.
Hui ele veriyor yatay kapanışları altında aslında.
Yönden önceki Yatay çok çarpar marjlar geniş altında.
Hep ana fikir net 500-520 arası nötral.
500 altı short, 470-480 long, 520 üzeri yine long.
Bu değişmiyor.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri