şimdi öncelikle,....
ne kullanıyoruz, bunu bilmeniz lazım,....
günlükte stoplar veriyorum, shorta ve longa...py sınırlarının zaptı için,.
günlükte pvt ler veriyorum, pvt 1 dk içinde, günlük içinde aynı değişmez,
sonra safhalı hareketler var, bunlar bir iki hamle ileri tahmin için olnak tanıyor,..
sonra orta vade py analizi var,....
son eklediğimiz ve üçlü kullandığımız hızlı trade var,....
bunlar mecbur, bir şeyden herşey, herşeyden birşey,...bocalama illaki olacak zaman zaman, anlayınki herşeyden bir şeye gelemiyoruz,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
mana var sa graf yayınlıyorum, anlam ve ortamla ilgili, py isteği ile ilgili, ama illaki hep risk var ve olacak, poz aldımı riskte peşinen alınmıştır,.....bu böyle,...
ölese şunu yaparsınız
seyredersiniz, size ve pozunuza ait ilgili bir durum varsa hareket edersiniz, bu olmadan ütüyü bozmazsınız,...
veya trade edersiniz, profitinizi alıp cukka yaparsınız,....
önemli rakamlara önem verirsiniz, çünkü vurguluyorum,....bendeki ne kadar doğru ise o rakamda o kadar çalışır,....mümkünse kendinizdeki ilede mukayese edin,.....
fake için mutlaka arka emniyetinizi alın,...çünkü fake yakalanıyoruz bu böyle,....bunun çözümü bazen var bazen yok,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
örneğin burada hızlıları izlemiş, sonra sadece saatlikten öpüştüğü için o da , yola çıkmış, sonuç alınca bu defa günlük stopları vermeye başlamışım,...niye stop hedef bunları patlatmak bunlar patlamadan hareket başarısız, patladığında ise rahtlama, patlattıkmı evet, tutundukmu peki....![]()
Sayın İndiregandi tüm emekleriniz için Allah razı olsun.
Arkadaşların kandilini kutluyorum...
şimdi saatlik öpüşmeden aldığımız sinyal ile, 76850 poz açıyoruz, sonra stoplara giriyoruz, hızlı sistem manevralarına karşı uyarı ve temenniler, küçük k nın da desteği ile yukarı akıyoruz, bir öncekinde nedimin sinyali vardı, kaygılı, burad küçük k kendinden emin, bu iki olayda sinyal,..
ve tırmanıyoruz,.....77525 i alınca, amigdala devreye giriyor,...bu defa long hareket ve dji düşüşü nedeniyle uyrı başlıyor beyinde, ve pvt veriyorum,
s o s veriyorum aslında,....burada pvt tabanının alt ta kalışı short açtığım pozu kar alıp çıkmamı saplıyor bana, ona rağmen erken çıkmış oluyorum, dünki gibi,...
yani öle bir yazılıyorki ülen diyorum grup benmiyim yoksa,......kendimi suçlu görüyorum annadınıznı,......
onun ıcun katıksız hizmet keyfini sürün,....bırakın gurubu,....tek eşli olun,....grup hani kimin eli kimin cebinde , bizim rakmlar belli, uçmuyor yazılıyor, hepsi bu sayfada ve bu topikte,.....
Sevgili İndi Kardeşim
Sen nasıl bu milletle bilgini paylaşıyorsan bende kamu yararına bilgimi ve fikrimi paylaştım isteyen alır isteyen almaz herkesin aklı var fikri var.Kimseye bir ima falan yok aman laf tersten anlaşılmasın ben ima etmem açıkça söylerim ne söylenecekse.Ama fazla olasılık düşünmekten her şeyden şüphelenir olmuşsun.Rahat ol.
Ayuthaya
böyle mantık, bazen sinyal alıyorum, eğer poza girmişsem pvt ve stoptan takibim başlıyor, aslında her pozumu uzun süreli açıyorum herkes gibi,....2000-3000 puvan tutmak gönlümden geçen, ama py izin verirse, bunun için şartlı emir yazıyorum zararına geliyor patlatıyor, ama mantığım 200 puvanlık riske 2000-3000 puvan üstüne kurulu,....bu istatistik,....%80 olmalı, 20 kere 200 puvan veya üzeri yakacam, 80 kere 2000 puvana gidecem, ısrar ediyorum, zahmetli tarafı stobu koyağın yerin tayini,....
bunlar işte genel olarak,...
şimdi bu ikisi ise 5 dk analiz, burada bir grup indik var, birbirleri ile uyumlu...bunlarda hareket arıyorum safhalı hareket dediğim bu, 5 likte bulamaz isem 1 dk ya iniyorum,....yukarıdaki örnekte bu gün için yapılan yorum zaten belli,....
demişizki çıkışta sorunlu düşüşte, işte sorun yaşandı bu gün örneğin,...
potansiyel,...
dir 77325, 77700, 78150, 78375........
des 76xxx, 762xx, 751xx.......
dinamik, değerler gün içi fiyat hareketleri ile değişken olacak
dir 77525(S STOP)son 505), 77700(hızlı 120 lik),.....
des 771508HIZLI 120LİK), 77550(L STOP)....
YORUM, PY HALEN 86XXX DAN GELEN SHORTUNU MUHAFAZA ETMEKLE BİRLİKTE, 74XXX SEVİYESİNDEN GELEN SHORT PY İÇİNDEKİ TEPKİ PY SINI YAŞAMKTADIR, DÜN VE BUGÜN SHORT PY YE KARŞILIK GELEN EN CİDDİ LONG ATAK YURT DIŞI KÖTÜMSERLİĞİNDE ETKİSİYLE HENÜZ BAŞARI SAĞLAYAMAMIŞ ANCAK BUNA RAĞMEN SHORT STOBUNA ÇOK YAKLAŞILMIŞTIR,.....
YARIN YUKARIDAKİ BELİRTİLEN 77525 VE 77700 SEVİYELERİN ÜSTÜNDE KALIŞ BUNA İMKAN TANIYACAKTIR,.....
DİĞER BÜTÜN DURUMLAR MEVCUT SHORT PY NİN DEVAMIDIR,....
YİNEDE PY LONG OLSA DAHİ TİCARİ BANTA GİRECEĞİNDEN , İLK KISA TREND SONRASI YATAYA DÖNECEKTİR, .....BU YATAY BANT GENELİ 3000 PUVANLIK BİR ARALIKTA SEYREDECEKTİR,....
CÜMLETEN BAŞARILAR,......
güzel başlamış güzel devam etsin,.....
Topiklerde yani BU ZAMANA KADAR TARTIŞMA ÇIKAN topiklerde ve bunun sonucunda o topiğe/TOPİKLERE dışarıdan bakn biri olarak BANA GÖRE o kadar kısır döngü başlıyor ve SONUNDA ölesi BİR yere gidiyorki TARTIŞMA, en sonunda py yerine kişilikler ortaya konduğunda zaten işin içinden çıkılamıyor, seven sevmeyen taraf bitaraf berteraf derken,....
O nedenle güzel başlamış varsın devam etsin,....![]()
indi hocam, yazar olmanız lazımmışsizi buna zorlayan hiç bir sebep olmamasına rağmen yine de (bir de seans stresi altında) öğretici ve yol gösterici yazılar yazdığınız ve emek verdiğiniz için çok teşekkürler...sizin ve tüm arkadaşların kandilini kutlarım...
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri