spot açılışı öncesi yukardan başladıysa gün sonunu aşşada bitirecek demektir.. yanı bi kac haftadır gözlemlerim bunu soyluyo.. ilk hareket yönü herzaman terste kalıyo.. umarım yanılmam ve güzel bi gün olur bizim için..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Kaç kere başıma geldiğinden deneyimimdir.
Bugün Spot açılışta yüksek açılış bir anda 61200-300 lere bir ataking sonra yeni ve taze açılan longlar eşliğinde aşağıya doğru ver gelsin, Allah ne verdiyse boşalt piyasası bekliyorum böyle günlerde bak bugünde gidiyor deyipde açılışta yüksek açarsa çok sazan çıkar ki pala bunu affetmezzzz
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydınlar kesin sat gelene kadar flata devam.
a****g****![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
selçuklu patron..motivasyonunu bozulmuş görüyorum senin patron
al sana esirlerden birini vereyim...alkolik falan ama..idare edeceksin patron...
BANGA mühim
bakalım bugün hangi hisseyle tutacaklar endeksi. dün ak önceki gün tcel
61350 denermi acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
günaydın herkese.. şimdilik uzun devam.. ralli ralli...
20080718_411332_1216364462_9tx7.jpg
vobtan para kazanırsam bu arabadan alacamasti abi araba benim diğeri senin olsun
![]()
Çizik yukarda olduğundan flatta aşağı düşerse alım ana sistem sat derse itinayla satım yapılır.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri