uzun bi çubuk çekme sırasıdır yukarı....
yürüyün koçlar.....
uzun bi çubuk çekme sırasıdır yukarı....
yürüyün koçlar.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
jani ye özel paraşütçu birliklerini gönderiyoruz.ya onu kurtarırlar yada daha fazla işgence görmesindiye tarafımızca telef edilir.
veriye long...
Son 1 dk zıplaaaaaaaa çekirgeeee günün en tepesinden kapa ulen Allahsız Çekirge tepeden shortlayalım ulennnnnn
Ulen ABD senin verininde taaaaaa ...............qqqqqqqqq emi ulen sabahtan beri bu anı bekliyorum Allahsızlar veri ile 61350 üstüne atar temiz short açarız dedik m...... ..duğum verisi kötü geldi vob göçtü yuh be şimdi yiyosa burdan shortla
Konu stonhand tarafından (24.09.09 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
vay a&q...
veri varmış ya...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
asti sistemde sat kesinleşti mi..61150 den geceye kısa..
925 filat abiler...jani az daha sabret..
BANGA mühim
ne savunmaydı be.. yıllardır age of empires 2 expansiton oynarım boyle rusha karsı koyma görmedim.. resmen flush yedikten sonra anabinayı ve koyluleri korumus ustune castle olup night cıkarmıs komutan gibi hissettim kendimi.. aganın bikac askeri daha var bizim basede ama onlarıda artık ins yarın cıkarıcaz tarlayı bagı bahceyi yeniden yapılandırığ imparial olmus halde dalıcaz agaya..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Nasıl gider savaşırmısınız daha.
Benim 5 dklık sat verdi
Konu Larossıan tarafından (24.09.09 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ula gene şort..full artı full
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
selçuklu kumandan çürüğe ayırdılar mg 3 çünü haberin ola![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri