Alfaalfa kardeş bu grafiği okuyabilseydim 657 olmazdım..zamanında okuduğumaraba hatta kamyon takozu gibi kitapların yerine metastock çalışsaydım şimdi ben gönderirdim bu grafikleri dostlarım faydalansın diye. paylaşımın için teşekkürler
Alfaalfa kardeş bu grafiği okuyabilseydim 657 olmazdım..zamanında okuduğumaraba hatta kamyon takozu gibi kitapların yerine metastock çalışsaydım şimdi ben gönderirdim bu grafikleri dostlarım faydalansın diye. paylaşımın için teşekkürler
hedef 300-500 puan olsa haklısında
71000e kadar taşımaksa eldeki malı amaç değer![]()
15.30 da veri var mı??? arkadaşlar...
var 3 tn
işssizlık basvuruları versı var ABD'DE TSI 15:30'DA 22 MAYIS TARIHINDE SONA EREN BIR HAFTALIK SUREYE ILISKIN ISIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK. BUNA GORE BIR ONCEKI HAFTA 25 BIN KISI ARTARAK 471 BIN KISI OLAN BASVURULARIN 22 MAYIS HAFTASINDA 16 BIN KISI AZALDIGI VE 455 BIN KISI OLDUGU ONGORULUYOR ve ABD'DE TSI 15:30'DA BIRINCI CEYREK GSYIH VERISI ACIKLANACAK. BUNA GORE GECEN YILIN DORDUNCU CEYREGINDE YUZDE 5.6 ORANINDA BUYUYEN ABD EKONOMISININ BU YILIN ILK CEYREGINDE YUZDE 3.4 BUYUDUGU ONGORULUYOR.
Abd'de ıssızlık basvuruları toplam 460 bın kısı oldu (beklentı: 455 bın oncekı: 471 bın)
dikkat edin...
mala bulaştırıyor ve kimseye kurus vermiyor....BOGUYOR....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
İNCİK...
BİZ HAMMAL DEELİZZZ...beleşe mal tasımayız...o tasısın...o yorulsun...biz yorulunca gırtlagına cönelim...
68 175 de....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
incik...
bunu soydukya...bu bize gıcık...yolumuzu gözlüyor....eline gecirse...ebemizin örekesi aha orada....aramızı düzeltmeye çalışıyorum....şirin gözüküyorum....
68 150 de 184 500 kontratta...YARALARINI YALIYOR...
AMERİKA ACILINCA...arkadan hanceri dalagına saplıyacagımı ise hiç bilmiyor...aman haaa....
Emmi ennn tepeden açar bu deyyuss ennnnnnn dipten kapatırmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri