bir fincan-kulp oluştu sanki DAX ta 5 dk. grafta...5.850 min. hedefli gibi...
bir fincan-kulp oluştu sanki DAX ta 5 dk. grafta...5.850 min. hedefli gibi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ralliyi yine coverle shortcuların sırtına sardılar,derviş dervişin ardına sırayla geçermiş..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vadeli saatlik boll açıldı ... üst bandda seyrediyoruz .. .. hayırlı uğurlu olsun ..![]()
2013,00
ula bir 60600 göstermediler 1 kademe gelmedi ne cenabet sayıymış be tam dedim emri bir kademe indireyim hopp 60450 insanda kısmet olacak bugünde kısmetim yok
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Bankalar hala eksi... Garanti işc tekrar bir kademe alta geldiler...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
seans acıldı flattım , dur bi yönü kestirelim dedik ama içimizdeki ayuya engel olamıyoruz kı pozisyon alacagım zaman hep short acayım diyorum ayu baskısı.. ha şimdi ha biraz daha derken flat flat bekliyoruz halaulen bidaha cıksın bu sfer garanti shortlicam 575 den
) yeter içimdeki ayu dizginlenemiyo..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dayanamadın 450 den short içimdeki ayu aşkı bambaşka![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şimdide çıkmaz anasını sattımın VOB u üstada uyalım dirençte shortlayayım dedim emride koydum adamlar işi biliyor dirençten shortlamak isteyenler varsa dirence değdirmeden aşağı salıyorlar yiyosa shortla piyasası oluşuyor 1 kademe için 175 puan heba oldu ula sonunda hamama gidecem yeter cenabetlik ruhuma işlemiş![]()
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
275 e çekilme normal..daha güç toplar..yön yukarı..48000 ler denenebilir..cort tehlikelii...bankaları almıyolar..bide alırlarsa..
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri