Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ya yemişim vob u pariteyide....dağ gibi 4 gün tatil nasıl geçti...üwwwwww..yarın kim gidecek işe üwwwwwwwwwwwww
BANGA mühim
ula az çıksaydı orda net bir NU yapaydıda öyle geri geleydi..çok şık olacaktı, haftalık takozla ahenk içinde bafilenecekti..şimdi az ortada..9868 üzeri saatlik kapanış olmaması lazım..felan feşmekan
BANGA mühim
tüyo değil yahu cocukluktan beri arkadasım , öylesine muhabbet ediyoduk , yoksa her fırsatta dikkatli olmamı soyler hatta uzak durmamı fx piyasalarındanbiseyler bilmesi konusunda tereddutum yok zira çok şey biliyor ve bunu biliyorum.. sadece bana söyleneni aktardım , kaldıkı paritelerle filan ilgilenmediğimi de daha önce söylemiştim
bahsettiğim arkadas sadece fx piyasalarında işlem yapan yüklü hesapları olan müşterilere tavsiye veren birisi.. yoksa bankada müdür filan değil.
neyse söylediklerimi yok sayın sadece paylasmak istemiştim yanlıs anlasılabiliyomus demek ki ..
sisteme devam agaya selam..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Dolar kalesine vuran vurana
http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=104
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Daha ne diyebilirim abi, ne diyebilirim ? Adamın bayramın birinci günü verdiği bilgiyle yaptığım işlemde forex te 2 günde yüzde 29 kardayım.
Eve geldim. Oturmuş ayaklarımı uzatmış kahve içiyorum.
Dünyanın en keyifli kahvesiymiş.. Daha kazanacağım yüzde 200 kaldı..
Ordan karımı alacağım..
Yeni analizi bu forumda sadece 2 kişiye özel mesaj ile söyledim..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri