Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bovespa dan Tepki gelmeye başladı sanki???..
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Esasen zaten gerçekten güçlü bir ekonomiysek, ımf bizim le masaya oturmamalı mantıken, ama işte demekki bi güçsüzlük var yada yaratılıyor ki bu fon bizim kapımızdan ayrılmıyor, nede olsa en itibarlı müşterisiyiz, en çok standby imzalayan müşterisiyiz, biz RTE nin bahsettiği gibi güçlü ekonomiysek bu fonla işimiz ne? değilmi ama?
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Büyük orta doğu projesinin eş başkanı ol, ondan sonra kalk üçüncü dünya ülkelerine yardım eden, aciz ülkelere yardım eden fonun kıytırık yöneticileriyle 20-30 milyar dolar için masaya otur, olacak iş değil, BOP un başkanı kel mi yani, hem kel hem fodul mu yoksam![]()
dax bayrağı kırdı yukarı ..
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri