650 short denemesi .. bugun 3. short denemem hadı hayırlısı...
ilk iki short yalan oldu(
650 short denemesi .. bugun 3. short denemem hadı hayırlısı...
ilk iki short yalan oldu(
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
59675 SHORT ulennnnn palaaaaaaa ya sen beni bitireceksin yada ben seni kapanışta şelaleeee olsun cebimiz para dolsunnn
Kuzu üstadım yanındayımmmm
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
uzatacaklar bence yukarı hedef 60025
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
İkili tepeyide bodular galiba Vobix.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bugün açıklanacak data varmı ?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
http://www.ecoyatirim.com.tr/icerik/ekonomiktakvim.html
Kayda değer bir şey yok...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ben tırtıka dondumgun ıcı 2 shorta benı kıstırmıstı .. bende artık shortlarla tırtık moduna gırdım.. 650 shortlar 575 den flat.. bekle vur taktıgı yapıcam artık... baska bisey kalmadı gerıye ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Amma direndi be kitapsız. Oda dönecek şorta ama. 60 dan önce değil diyor.
Yani oruç size, bayram bana diyor.
spota para girişi +15 oldu.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri