ahada selçuklu bosajjjjjjjjj gelmiş...teprik ederim..tgg=2 patron..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way...hope kraşienseync
ahada selçuklu bosajjjjjjjjj gelmiş...teprik ederim..tgg=2 patron..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way...hope kraşienseync
BANGA mühim
garanın macd değeri hayatı boyunca görmediği değerlerde. Bu kadar sahtekarlık ayıptır kardeşim. dow +0.13 biz +1.40. Şeyimizde boncukmu vardır nedir.
PALA yine mesaj veriyor...way**..Orağa bak...Orağın ağzı yukarı bakıyor patron..Bilemiyorum yani...
![]()
BANGA mühim
patron, sahalara indim ve bi frikik vurdum dediydim ya.
hani dediydim ki, barajı aşarsa, çatala takılır deyü. barajı gap ile aştılar, ahan da takıldı çatala.
şimdilik proceksiyon bu kadder.
affeyle gayri.
ama istediğin pariteyi sor, destekler dirençler ne varsa sıralayayım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
istop .. oynamıyom a* ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri