büzüştü benim longlar valla hızlı mental style..
büzüştü benim longlar valla hızlı mental style..
başka long kalmamış belli, flatlesemdemi saklasam bari??
tepeden bin indi bin geri çıksa getti 1500-2000 pts datrade iyikide amanın.. sepetiyle bile değil.. çuval hak getire.. piyasa topicin havasını bozdu.. benimde fonun.. zild ne anlamı vardıysa..
ya Sn.TÜRKOĞLU sen burada eski dostlarınamı dargınsın yoksa çok yoğun ve yorgunmusun? çok özel değilse yada, hele de bakim biraz sinirli Kardeşimiz? beklentin yok sistemin var bide ew sayım yapıyosun başka bişey bilmiyoz.. hep böyle değildin??
Konu nanodeal tarafından (24.11.10 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: hel e son e ilave şartı
83675 e tikkat dün gördüğü en düşük seviye orayı tutmazsa fena olur gibime geliyor ver elini 82100![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bide sayanlara soru soruyon başka enorton kombine vardı onla aran iyi tabi)
Konu nanodeal tarafından (24.11.10 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: o u
Haftalık dolar...
4850 üstü fişekler...
![]()
heye canlı..
5 dakikalık barda 83400 altında kapanış yaparsa stop olucam şimdilik panik yok bu longlar çok kıymetli 87200 e kadar tutucam bu longları pala silkeleme yapıyor
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
dow neyin eksik neyin
silah sende para bizdemi yani
hadi canım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri