11:48.Händler: HSBC stuft europäische Aktien von Neutral auf Underweight ab.
tr saati 12 48 HSCB AB HİSSE SENETLERİNE SAT EMRİ VERDİ GORUNUMU NEGATİFE İNDİRDİ.
11:48.Händler: HSBC stuft europäische Aktien von Neutral auf Underweight ab.
tr saati 12 48 HSCB AB HİSSE SENETLERİNE SAT EMRİ VERDİ GORUNUMU NEGATİFE İNDİRDİ.
Konu kayahan tarafından (04.06.10 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: X
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bu arada internetim koptu, bende atıma atlayp aracıya geldim, buradan devam
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
SATIŞTAN Satıştayız,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Onay için 875 ten AŞAĞIYA, 3 kademe daha basmaları gerkli,
onaylandı![]()
Sağol indi ve tüm arkadaşlara teşekkürler...........
yaw bu palayı müslüman yapmadan olmayacak anasını satayımgeçen cumaya gittik 1000 puan yukarı bu cuma geldik aşağı
vvvv
70356,
70109,
bant, 600
indi bu arada parite 1.21 in altına geliyor
Trend desteği 69343 hatırlatma, veriyi pompalıyorlar, algıyı veriye alıyorlar, trend desteği belli, yazdım, sistem satışta, belli, avro çift dibinde belli, veri turbo için kullanılacak, duble actıon,için,
68300 ise ortalamamız, yani dip, yön şu anda artık belirsiz, ilk hareketi yaptılar, artık veri ye oynayacaklar, bu durumda olumlu gelen veride tekrar trend üstüne atılması (69343)olumlu olacak, terside olumsuz, başarılar,
Şelale için bizim o çizgi nezaman keser acaba indi
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri