üww..300 puanı scalpsak iyiymiş..şimdi -200 e döndü..üww..bence yine de verecek...ama takoz çok uzamasa bari..ühühü
üww..300 puanı scalpsak iyiymiş..şimdi -200 e döndü..üww..bence yine de verecek...ama takoz çok uzamasa bari..ühühü
BANGA mühim
hacı son zamanrdaki balımın nedenini buldum galiba..Neptün çok nadir olan (bilmem kaç yüzyılda bir) bir şekil yapmış ve balık burcuna geçmiş...benbalık burcumuyum ? ayır? ama olsun..neptün bu..geçerken teğet geçmiştir filan bize de..he..
tabi umarım bu neptün bizim gandalf gibi kunek çıkmaz
BANGA mühim
fiyat 350.. on the way
BANGA mühim
Pala,
kavgaya davet etti bizi
davetleri kabulümüzdür!
Biz nasıl bilirsek hep bir ağızdan şortmasını,
biliriz öylece stoplamasını, kavırlamasını
Hepimiz – birimiz için,
birimiz – hepimiz için!..
Haydi ayular ileriiiiiiiiiii!!!!!
ehehehe..
BANGA mühim
hızlı hareketlerde indikatörlerle oynayayım derken oyun dışında kaldım hacıbi yerden gelirim yanına
takoz bir yere kadar, e totemde bir yere kadar..şinci 600 puan kar fena deil...ama yoh yoh..du bakalım..şimdi takozun çalışacağı tutar..hem çizdi hem alamadı enayi derler... varsın zore profitle kapatalım pozu...şeref onur daha mühüm
BANGA mühim
hacı bak..deja vu var...geçen hayvanat bi yükseliş yaptıydı hatırlarsan..apsd fiyat yükselirken 96000 gibi, -22000 lerdeydi..sonra 96500 e kadar -18000 e düştüydü..o zaman önce şortları patlattı...sonra 96000 üzerinde şort açtı py dediydik...yada salladıydık..neyse işteşimdide öyle oldu...apsd -4100 lere geldi fiyat 94500 lerdeyken, şimdi ise -800 filan...whats up man...tekerrüe? or not tekerrür...this is the case
BANGA mühim
olmadı apsd yine düşmeye başladı -1800 filan...yukarıdan longlayan bir büyük balığımı stoplattılar acep..ehueuehe..
bu arada15 dklık sitem hala alda..sat vermese bari..sat verirse kesin alırlar..hehe
BANGA mühim
Vurdum takozu kafana PALA...
Gel bakalım, al bakalım, gontratları al bakalım, stopları gör, marjini call, delikanlı kim bakalım
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri