Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Çook yoruldum...çoookk..işten anca geldim eve..üwww
BANGA mühim
Günaydın bol kazançlar...
Günaydın ağalar..kraflara baktım dün ikinci seans izleyemediğim süre boyunca dışarılar aşağa gaydırık yaparken burası güçlü durmuş..dolayısıyla bugün bizim yukarı tepkimiz daha ivmeli olabülür... kim bülür...amma öbür taratada kallavi bir %8 düşüş var..entler bu fırtınayı durdurabilirmi bilemeyom
way be gece 12 de eve git sabah 7 de yine gel..üühühhü..bayramda depoladığım enerjinin yarısı gitti..üwww...bu arada hala dünya savaşı çıkmamış..teprik ederim
BANGA mühim
nee savaş çıkmamışmıı?..
geel momentuma geel..
günaydın...
bol kazançlar....
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
günaydın arkadaşlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
gÜNAYDIN dOSTLAR kOLAY gELSİN
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ben celdummaracı kuruma geçip komisyonlarıda düşürdüm
) matriksede geçtim
) wuuufuuuu
pugün başlayrukk
Dün baya hareketli geçtii :S Neyse hadee herkese günaydınn bol kazançlarr
)
Bugün Öğretmenler günü Tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri