Agustosun sonlarında ve Eylül'ün ilk haftasında benim de sistemler zarar yazmış. (geçen seneki resmin çok çok benzeri getiri grafiği var. Bir önceki senede de.)
Bugünkü ilk Stop loss 100 puan zarar yarattı, ihmal edilebilir. Ancak ikinci SLoss çalışırsa , zarar ne olur göreceğiz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yahu şurda bi aşağı çizecekler illa gene silkeleyecekler EFG,İş,Sank yanlarına glb ide alıp mahşerin 4 atlısı gibi dizilmişler hatta EFG abarttı 1975 kontrata kadar shortladı benim denklemde AGA 5271 kontrat shortta![]()
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
59100den lönkümü çıkamadım
hatlar link koptu e-brokta çözemedi
ama şükür normale döndük
her şey olabülü ayu çıkabülü, boğa çıkabülü
dow un nasıl açılacagını bizim vob dan anlarsın....
eger dow artı açılacaksa...bizimkiler vob u asagı basıp shortcu yaratırlar açılıştan önce....sonra döner onları ham yaparlar....
şimdi inmeliler özgür...eger dow artı açılacaksa....
yarım saat önce 159 trilyonla verdiler 59 200 den 59 725 e....şimdi 55 trilyonla destegi savundular....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri