cıkalim kisa günün kari diyelim hayırlısı olur yarin başka bir grafik bekliyor bizler kardeşlerim
cıkalim kisa günün kari diyelim hayırlısı olur yarin başka bir grafik bekliyor bizler kardeşlerim
hala 'sen yenisin galiba' cooliodealer, ruhun genç tabe ondandır taptaze.. daxi fena satıyo geniş geniş vay bee tipe bak hizaya gel..
hee çıktım bilenem aynen öyle ammada kar ettik ya bugün töbe estaa.. hadi hadi işimiz var gücümüz var kapanışı hep bizmi yapcaz şeetcez.. kpnş thmn ümidim: 84675 plus plus plus.. yallah..
selametle kolay gelsin cümleten..)
tam kapanışta cıkalim kücük migros 5.35 yola cikarim ben
Grantiyi neden çiziyolar bunlar yaaauwf?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yok yok biz çıkalım, ok yay durumları artık bromate..) sabaha işimiz iş yani eyvah eyvah..
system sat devamm ediyor vay be tatil sonrası oluşan hareket inanılmaz...
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Bu garantiden kıl kaptım ben.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
nee garanti'yimi çiziyolar.. vay vay bol şans herkese..
Konu nanodeal tarafından (23.11.10 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: tuş sekmesi
aynen zozo aynen..
KOSKOCA ENDEKSİ Bİ GARAN Bİ AKKIZ İLE TUTYORLAR TÜM HİSSELER -3-5 LERDE YUH ARTIK ULEN PALA SENDEN KORKULUR DÜNYA KANA BULANDI AMA BURAYI TUTUYON BE BROVO TEBRİK KOYUYOM SANA PALACIK![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri