59000 den flat..sistemlerin biri sat-biri al da..
59000 den flat..sistemlerin biri sat-biri al da..
Yükselişler coşkulu günde 2000-3000 puanlı artı 500 makaslı ancak düşüşler para çıkışı olmasına rağmen hala sancılı ve kötü
Dün yurt dışı %1 eksi iken biz tınmadık yurt dışı %0,20 artı olursa coşarızcıları 59400-500-600 den amanda fırsat kaçıyor trene atlayalımcıları sabah sabah kestiler
***** 600 puan makas yaptı gene şimdide piyasaya shortçu çekiyor buyur burdan yak
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada spotta para cıkısı artıyor..
ilk 5 kurumdan toplam -16 milyon oldu..1 saat icinde bu para cıkısı fazla abiler ben size diyim..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kabaca 62000 den ilk geliş 1 se
2 yi yaptı
buda 3 olurmu..
ew ciler ne der buna.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
XTRADERX 58500 desteği önemli demiş kırılırsa hak getire kırılmazsa acayip ayu kesimi olur bu piyasada
Bu arada AGA gene EFG den vazgeçmiş Sankoyu kullanıyor sanko en fazla satıcı 1700 short açmış durumda buda yeni çıktı karşısında gene ters indikatör garanti en iyi alıcı durumunda 2800 kontratla karşılıklı işlemler aynen devam ediyor.
Konu stonhand tarafından (15.09.09 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
kerimmmmm....
tırları çalıştır....agam gudurdu....
hahahaaa 58950 long stoplar çalıştı bi anda çıplak flat kaldım...
58650 tekrar longistan. dün sağlam durdu diyip de long kalanları silkeledi agam.. ama ben yemedim..
yön yukarı olabilir... hem de çok sağlam 61000 hedefimi hiç değiştirmedim. dax yüzde 1 artıya geçsin bugün bile olabilir.