Sayfa 8807/13018 İlkİlk ... 780783078707875787978805880688078808880988178857890793079807 ... SonSon
156216 sonuçtan 105.673 ile 105.684 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş

golden retriver deel mi? resim bulanık ama öyle görünüyor.bunun tüyleri çok uzar ve çok dökülür.apartman dairesinde beslemek zor.bahçe köpeği.büyüyünce her yaz başında kırptırırsın tüylerini.hem hayvan sıcaktan nalları dikmez, hemde evde çok tüy dökülmez.bizim konşu öyle yapıyor.labrador alsaydın be keşke.

aman ÇİN'e falan götürme bunu anında rakı sofrasına meze olur

orada yiyorlarmış kedi-köpek eti...ıyyyyyyyyyyy
    evet seyyah, golden... bizimkinin babası arkadaşımın köpeğiydi.. oğlum çok istedi yavrulardan bir tanesini.. evet malesef bu cinslerin tüyleri sorun bahçemiz var, biraz canlanınca bende bahçeye alalım diye düşünüyorum..

rakı sofrası mı... bence de ığğğğğ ne mide var bu adamlarda yaaa...

2. 2 Kullanıcı jerfin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 aylıkmış ama eti butu yerindeymiş
    sorma çok obur yaa.... çook yemek, çook oyun, çoook tüy..

4. 3 Kullanıcı jerfin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jani sen bu işi çok iyi biliyorsun birde hırsına yenik düşmesen bu borsaları alaşağı edersin ama çok hırslı ve inatçısın

bu slow traderlardan acemiler ve tecrübesizler gemi çok sallanacağı için illallah edip inecek.
    dünde sistemcileri indirmişti gemiden hemen roketlediler
    ama ben ensesindeyim bu ağaların sen hiç kafanı yorma
    denizde kum bende kontrat
    Ağanın ... Ağa mağa hikaye yaw... Ne ağası , ah sazan abi sen bu işi çözmüşsün... PY yoktur piyasa vardır, KY yoktur kaybeden vardır demişti. Gerçi sen de biliyosun da ağa mağa hikaye Neyse...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

6. 1 kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Yaw bu borsacı özgür sarhoş mudur nedir? Bi diyo kahvaltıya gittim zarar ettim, oruç tutmadım diye oldu... Geliyo ertesi gün kahvaltı edip de trade edin benden tavsiye... Bi geliyo 3 harfliler dediki dow 11000 olacak, geliyo ertesi gün short girdim dow en fazla 9500 küsür görür.. Gün boyu short yapıyo, sonra akşam gelip burası uçacak diyo... Aynı adam marttan buyana tüm yükselişte short kovaladı Bi de uzun uzun yazıyor, Gökhana 2 ay biçmişti batması için, 2 ay da geçti adam batmadı serveti katladı... Eeee?? Tam ters indikatör
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

8. 7 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ... PY yoktur...
    PALA vardır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

10. 3 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ISTANBULLL
    Teşekkür Teşekkür 
    451
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    993
    Toplam Teşekkür
    540 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw bu borsacı özgür sarhoş mudur nedir? Bi diyo kahvaltıya gittim zarar ettim, oruç tutmadım diye oldu... Geliyo ertesi gün kahvaltı edip de trade edin benden tavsiye... Bi geliyo 3 harfliler dediki dow 11000 olacak, geliyo ertesi gün short girdim dow en fazla 9500 küsür görür.. Gün boyu short yapıyo, sonra akşam gelip burası uçacak diyo... Aynı adam marttan buyana tüm yükselişte short kovaladı Bi de uzun uzun yazıyor, Gökhana 2 ay biçmişti batması için, 2 ay da geçti adam batmadı serveti katladı... Eeee?? Tam ters indikatör
    1 kahvaltıya gittiğim için 2 gün üstüste kar ettim. sadece bunu yazdım. öyle denk geldi.

2- Kişisel yorum ve saldırıya çok açıksın.. Hepinizde short psikolojisi olması ve saldırgan olmanız normal. Büyük yatırımcı da zaten bunu istiyor. Ama piyasa düşmeyecek..

3- Marttan beri yanlış yapmışım. Ben 15.000 dolar maaş alan nokta nokta nokta türkiye temsilcisinden daha iyi bilemem.. Onu o evde oturtup o maaşı veriyorlarsa vardır bi bildiği..Adam şimdi türkiye de ve tesadüfen tanıştım...3 ay daha yükseliş sürecek dedi. Bu sadece kendi şahsi orta vadeli bir görüşüymüş.. .

4- Dow 11 bin ve önümüzdeki hafta 60 bin üstü laflarımı bi kenara yaz istersen.
    Konu BORSACIOZGUR tarafından (12.09.09 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.

12. 3 Kullanıcı BORSACIOZGUR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

iyi geceler,iyi sahurlar...

uyuz başlayan zırt aşağı pırt yukarı yapan bir hafta idi ama güzel bitti....İNŞALLAH haftaya daha güzel olur...herkes için...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

14. 4 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı BORSACIOZGUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakmayın vererek kapadığına agam deli gibi mal almış.

mallar löngür löngür agamın elinde en az 1,5 trilyon 25000 kontrat mal var.. Küçük yatırımcı shortta...( yapmayın )

Agam Hala mal aldığına destek çıktığına göre telefonla konuşmuş amerikayla bu gece Dow da yüksek kapatacak. ( bakmayın oyun yapıyorlar =)

Kapanışta 425 ten az 5 kontrat longum.. pazartesi yükselişe..,

mal gömmeden yukarı çıkarmadan bırakamazlar. En az 500 -700 puan daha
    IMF Üst düzey yönetici aralığa kadar yukarı diyor sana sen 5 kontrat uzunla giriyor 500-700 puan yukarıdan bahsediyorsun aralığa kadar full long girmen lazım bence gir en azından dene.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

16. 6 Kullanıcı V.O.B tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.116
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    995
    Toplam Teşekkür
    396 Yazısı Teşekkür aldı

Yaşar Erdinç Hoca 11 nde tepki olabilir demiş hatta tepki seviyesini 46500 hatta 47,000 bile vermiş. Hoca nın görüşlerinde değişiklikler var galiba piyasadan sopa yemeyi bırakmış önceden olsa manipülasyon derdi dert yanardı şimdi ne zamandır ilk defa tam isabet tutturdu ve tepki dedi ilginç geldi.

Alıntıdır :

Bizim piyasalar gelince bizim endeks 48.000 ile 48.500 aralığını görüp, bu seviyeye göre yaklaşık 4000 puan gerilemeyle en düşük 44.100 civarını gördü ve dün 44.924 seviyesinden kapandı. 46.500 seviyelerine kadar ve hatta 47 bin seviyelerine kadar bir tepki olabilir ama önümüzdeki 1 yıl boyunca bir daha 48.500 civarının görüleceğini düşünmüyorum. Bizim ekonomide hiçbir iyileşme olmadığı gibi veriler kötüye de gidiyor. Üçüncü çeyreğin ikinci çeyrekten daha kötü olduğunu düşünüyorum. Ayrıca IMF ile anlaşma konusunda piyasamız eskisi kadar iştahlı değiller. üstelik IMF ile anlaşma olacağına inanıyoruz diyen yabancı kurumların da elinde hisse olmadığını düşünürsek, bizim borsada aslında ciddi alım etkisi yaratack bir hikaye yok. Olsa olsa ani ve şok bir şekilde "IMF anlaşması tamam" haberi olabilir. Ama şu anki piyasa hareketleri böyle bir olasılığı zor görüyor.
    Biraz daha orta vadeye baktığımda ise, piyasalar için olumlu olamadığım gibi, daha önce bahsettiğim W türünden bir formasyon beklentimi değiştiren herhangi bir gelişme olmadı. Ama çok kısa vade için 1000-1500 puanlık yükselişler görülebilir.
    DOLAR: hala 1.46 ile 1.52 aralığında dalgalanmaya devam ettiği için bu aralıkta kalacağını söyleyebiliriz. 1.5250 seviyesi yukarı geçilirse hedef kısa vadede 1.56 seviyesi olacaktır. Eğer 1.48 aşağı geçilirse, 1.46 civarı iyi alım noktaları olabilir.
    Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.

18. 2 Kullanıcı stonhand tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

djı 11000 görmesi için önünde 9649-9809-9932-10360 drençleri var.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

20. 1 kullanıcı Larossıan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.310
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.946
    Toplam Teşekkür
    966 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın Saraylının sistemini ineledim bu hafta DIS 8-13-21 O Referans çizgisini üçünün birden kesmesi yükseliş yada düşüşü netleştiriyor DIS 34-55 çok geç kalıyor orta vade olduğundan galiba.O zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.
    Bence 8-13-21 referans almak daha iyi.

8-13-21-34-55 sayıları kısa orta uzun vade gün sayıları olarak referans almış.
    Konu engin sözmen tarafından (12.09.09 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.

22. 7 Kullanıcı engin sözmen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.310
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.946
    Toplam Teşekkür
    966 Yazısı Teşekkür aldı

Aynı mantıkla alt bant üst bant uygulaması yapsak 5-15-60 dklık olarak baktığımızda
    bu tepki olarak gözüküyor ,en sondaki 60 dklık zaten üst bant olayını doldurmuş alt banta yönelmiş en fazla 2.şekildeki 15 dklık üst banta değer.

24. 5 Kullanıcı engin sözmen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)