Çok Uzman
Tuncer Şengöz dow ve sp de yeni yüksek seviyeler bekliyor..
9 Eylül tarihli güncellemede sözünü ettiğim üç olasılıktan en zayıf gördüğüm, yani endeksin yeni bir en yüksek yapmadan dönüş olasılığı, bugünkü seans dalgasıyla elendi. Geriye benim analizlerime göre iki olasılık kaldı: Her ikisi de DJI ve S&P 500 için daha yüksekte tepeler öngörüyor. Eğer ABD’de endeksler haftanın son seansında daha da yukarıya gitme eğilimi gösterirse, 9 Eylül tarihli analizde sözünü ettiğim üçgen olasılığı da zayıflayacak, sonlanan diyagonal ihtimali artacak. Teknik göstergeler hala zayıf ve uyumsuz, ancak ayı olmak için henüz erken. Ağustos sonu ile Eylül başında çakışan zaman hedefini geçme çabaları zayıf momentumla da olsa sürüyor. S&P500, %62 (A) hedefine hemen hemen ulaştı. DJI endeksinde ise hala %62 (A) hedefine biraz daha mesafe var.
Sonuç olarak, kısa vadede dalgalar yollarına devam ediyorlar. Asıl dikkat çekici oluşumlar ise forex ve mal piyasalarında gerçekleşiyor gibi görünüyor.
Felaket haberlerinden uzak, güzel bir haftasonu diliyorum.
PALA bu...kimse eline su dökemez...
dün dedimdi bir hinlik düşünüyor diye...hinoğlu hin PALA...hain PALA...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Dün akşam demiştim Djı 9633 geçerse 9800
Altın 1027
Euro Usd 1.46.47 hedefleri
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
58600 uzunlara veda![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Kuzu yine yok ortalıkta.. Paraları mı sayıyor ne?![]()
Sisteme Uy..!
Bugün Allahtan makası açmadılar vallahi kefal gibi shortlıycaktım ben biraz rektefiyeye gireyim bi kefeye bakım yaptırayım AGA arttırmak istedimmi ajanslardan haber basmaya bile başlamış yok not arttırımı olabilirmiş yahu olabilirle %2 yukarı bastılar
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada YYLD![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri