ey ahali,şifreyi çözdünüzmü...pala basamiiii....>>> ''volume'' ...herşeyi anlatıyor...altlara alıcı çekmek üçün gel gel deyi deyyuş...![]()
ey ahali,şifreyi çözdünüzmü...pala basamiiii....>>> ''volume'' ...herşeyi anlatıyor...altlara alıcı çekmek üçün gel gel deyi deyyuş...![]()
bugün de artı kapatırsa ki büyük ihtimal öyle olucak bikaç gün yukarı sürer gibi gözüküyo, yeni müşteriler bulması lazım, tıpkı bu sabahki gibitirexler bikaç gün dinlenecek gibi
![]()
SÜRÜYÜ LONG A ZORLUYOR...longda kapatacak yarın 2000 puan eksi gapı gecireck...goruntu bu....terside lur emme...
ben ikinci bolumle 1000 puan ustteyım gene...ilave üçün
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
ben ondanda gıcık biriyim....ya herr ya merro...ula gurnaz deyyyuzzz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
68 500 de ikinci 1/4 e bekliyorum...delianlıysa gelsin....
slow tradinge mallanıyorum....her 1000 puanda...1/4 iave...sistemimi bimiyener iin yazıyrum...
68 400 deyiz....ben 68 500 deyim....
vermedı bana...68 500 erimi...krktu...yarın incitirim diye etrafımda dans etti....
TİMOTY...çekiklerden istedigini alamaza oynadım....alırsa ben yandım el yanmasın....
jani ve tüm arkadaşlara teşekkürler .herkeze iyi akşamlar
Kuzu abem hafta sonu yazdığın strateji güzeldi aynısını yaptı sabah istediğin gibi yumusak açtı ama sen uymadın pala seni takip ediyor ama sen ondan kaçıyon
cümleten iyi aksamlar geceye long devam
şimdi...
ikinci önemli olan olay su...AVRUPADA MUTLAKA Bİ BÜYÜK PANKA BATMALI...ONUN MALLARINI ULEŞMELİYİZ...yoksa AVRUPA KRİZİ DÜZELMEZ...
euro da long olan panka gansıysa.....o kütlemeli...1.50 den 1.23 e inmiş euro...bi iki panka kütletir baaaa göre....
oguzhan...
long oldum...emme erken olduk...o long zarar yazdırdı bana...
çünki...beynimdekilere göre...YÖN ASAGI....AVRUPA BANKALARI...batmalı....batırmadan yakalarını bırakmazlar...bu düşünceler beni longda tutmuyor....
emeklerınıze tşkl JANİ buyuksun valla senın yazdıgın gıbı gıdıyor pıyasa yeterkı sabır saol varol iyi akşamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri