engin sözmen geriye doğru 12 aylık testini yaparsa daha iyi olur...
çünkü başıma daha önce geldi...2007 tem-agustosda parayı 3 -4 katına çıkartan sistemim vardı...ama sonraki aylarda beni eritti..
bazı aylarda olaganüstü başarı getiren sistemler olabiliyor..ama sonrası çok zarar olabiliyor..
bana göre mutlaka testi yapılmalı..
arkadaşımız yanlış anlamsın..sistemi görünen tabloya göre harika..
ama daha önce bu ekranlarda zaman zaman çok kazandıran sistemler gördüm..sadece çekincemi ifade ettim..
Konu abka tarafından (10.09.09 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.
Şaka maka dünkü 57325 shortlardan temiz 700 puan aldım
Jani Nirdesin Üstadım gel gayrı yapma etme bırak şu tavlayıda iki kelam et
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
sistem sat da..kısaya devam....kaldıraç 2 olunca sorun değil..
57000 kapısı açılmıyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Agama bayılıyorum.mmm...
Yurtdışı piyasaların yersine çok güzel oyuna getiriyor...herkesi.
Ben de agam gibi olmak istiyorum..
Oysa ben iki işlemde sadece 75 puan kardayım ) satranca sardım .nette satranc oynayyorum ))
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
56925 löng oldumm..veriye löngg..caniiiii nerdesinnnnn??
usdcad e göre beklenen data beklenenden kötü gelecek, haydi hayırlısı
0 işlem .. 750 uzun devam .. ralli ralli ralli ..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri