Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ımf türkiyeye 150 milyar dolar hibe etmeye karar vermiş..
karşılığında vatandaşlarımızın kellsini istiyormuşl,. haber bu
vay be bugün borsa şov yaptı.. biz işlem yapamadık. Elim gitmedi işleme bir türlü...
Şİmdi 56950-56975 az miktar short
Sistemler AL verdi yine, gel de uy bakalım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ulan bu PALANIN **....Ben TP yapsaydım, 500 puan daha basardıyapmadım 500 puan aldı...KUNEK PALA
neyse şort devam
BANGA mühim
Abka cok dogru soyluyor,olay okul olsaydı ben ODTÜ makine mezunuyum mesela trilyon kazanmam lazımdı,ama bi b*k kazanamadım,artı müdürde olamadım,basarının yüzde 51 i disiplindir,geriside kisinin kendisini bilmesi yetisidir..Ötesi makyajdır bence..Ben ne adamlar biliyorum kendi sirketimde Amerika'da MIT'de okuyup mastırlayıp sacmalayan...Bende arkadası tebrik ediyorum azminden..Dogru yoldasın..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri