jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Sp içinde
(1291-1297) ve (1303–1313-1324)
arasında ve 21 inde tepe gelecektir.
21 i civarı bakılacak husus şudur:
Eksi-artıda gün içi kapitilasyon yani ayu katliamı ama negatif kapanış.
Jelibon.
Şuna dikkat yanlız JELİBON tarihi yanılmaz ama bu tarihi amatör Jelibon buluyorsa palada buluyor.
Burada bahsedilen boru değil olası BC bitiminden bahsediyoruz koskaca 666 dan başlayan ve iki katına nerdeyse çıkan bir trend bu.
Bu tip trend dönüşlerinde mal teslimi yapılır ve bu mal teslimi yüzünden palanın nasıl bir tepe oluşumu içinde olduğunu bilemem yani tek günde yapar günler sürer 1 hafta sonra olur 15 gün sonra olur yada 3 gün erken yapar
bunlar uzun vadeli süreçte çok kısa süreçlerdir. Ve hiçbir önemi yoktur 3-5 günün koca bir periodda. Sonradan baktığında hele mantığın ve aklın çalıştığını ve denilenin olduğunu görürsün dersinki 2 gün yanılmış ama sonuç tam.
Bunun en iyi örneğini eylülde burada canlı yaşadım. JELİBONU tanımayan takip etmemiş bir vatandaş geldi ve bana at yarışı spikeri dedi.
Sebebi 2 eylül ve 11-12 eylül ana tarihinden dolayı dibi öngörmem ve 250 puan alınacak bir süreci anlatmaya çalışmamdı.
O orada 3-5 gün sabırsız halimi ve stresimi yanlış yorumladı bilgisiz ve cahil olduğundan.
eylül 2 ve eylül 11-12 grafta 26 ağustos olarak çalıştı, bana göre yine 1 eylül bunu anlatamamda (ben kırılıma bakarım),
5 ay ralli bulduk o stresi çektik ama o gün ona dedik görürüz sonucu sen makro mikro yap.
Sonuç tam 250 puan.
Şimdide öyle işte, illa gün tam tutmak zorunda değil AMA HERKES BİLMELİ BİR SONRAKİ TRADEİM GÖZLEMLEMEK VE SONRA SHORT VURMAK.
1500 LER GOLDMANIN OLSUN.
BEN ÖNCE OCAK TEPESİNDEN DÜŞÜŞDE PUANLARI ALACAĞIM. 250 PUANI CANLI HEYCANLI ALDIĞIM GİBİ.
SP.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yer imleri