EMortım buralardamısın, yada verileri sıkı izleyen bir arkadaş...matriks verilerde bir guncelleem yaptimi...mTX in ta**
EMortım buralardamısın, yada verileri sıkı izleyen bir arkadaş...matriks verilerde bir guncelleem yaptimi...mTX in ta**
BANGA mühim
eferin pala....
kulakların çınlamıştır yalnız.......
kısacılar senin hakında hiç iyi konuşmayacak haberin olsun..
he heeee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
harman moduna girdi yine pala![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Pala kafayı yedimi desem... kabloyu sıyırdımı desem ... kayışı kopardımı desem![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
gene parayla terbiiye ediyolar piyasayı... bu haysiyetsiz feriştahsızlar kendileri shortlamadan piyasayı dusurmeyecekleri kesinleşti.. dünya yıkılsa farketmez bunlara..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
soru1: Bu fiyatlardan ky uzun yapar mı(yapabilir mi)
Soru2.:Bu fiyatlardan 4500 uzunu küçüklerin yapma olasılığı ne olabilir?
( 4500 % 80 i ky ise düşüş başlar demektir.)
Soru3: Yukarıdaki soruları pala açısından da değerlendirin.
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Şu garantiyi parası çok aklı kıt araplara kakalasalarda ayu olarak bizde rahat etsek
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
agresif long kapatılıyor garip bi şekilde.. spotun tersi istikamette.. spot yükseldikçe.. CSM de manyadımı nedir o da alım yapıyo .. yaf bunlar tüm bunları nasıl ayarlıyolar haydi hoppa bla bla..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri