6 Şubat ha Passat yandın sen haberin yok he he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vay E/D gözü karartmış sevgili Çaylakboğanın yerelere gidiyor, beni aştı. Aslında hala benim sınırlarda bakalım ne yapacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
29 ve 11'i euro ve usdye koyun.
29 tepe 10 dip E/D de.
tam tersi usdde.
ve anlayın bu tarih işi nasıl birşey.
ASLINDA BÖYLE RALLİ PİYASALAR OLMASA SP DE BU TİP BİRŞEYLER YAPMALIYDI. NEDEN YAPMAZ PİVOTLARI KAYBEDECEK ZAMANLAR DEĞİL BUNLAR HAREKET SONLARINDAYIZ. 21 İ.
GÖRECEĞİZ.
jelibon.
Altın feci bugün ha, acaip kapışma var, 12 aşağı, 16 yukarı, 8 aşağı şimdi.
Hadi bakalım.
NY çok sinirli naptınız lem sabahtan beri diyor çekikle, uropa.
ben gralım diyor.
Jelibon.
onun üçün dedik altın gümüşte bu aralar trader işi yatırımcı işi değil diye.
Jelibon.
fiboyu sevenler için
bugün takip edemedim ama fiboya göre küçük te olsa trade ettim. en azından peladan çay içecek kadar aldık bişeyler.
yarınınız bugünden iyi olsun dostlar![]()
daha alta inelim anlaşıldı,
5 iii 3 dünkü tepe,
5 iii 4 bugünkü dip
5 iii 5 bundan sonraki yeni zirve
sonra
5 iv düşüş
sonra
5 v.
Göçüyor falan sananlar çıkar neme lazım.
.23, 1282.
Jelibon.
Altın 3 tur attı şimdilik 41 puan anam anam ne telefler olmuştur.
Dirençde yine bizim dirençde satış geldi, yemedi korktum valla, iyi para alacaktım açsaydım.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri