Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bunu çok düşündüm seyyah...
cuma kapanışa on dakika kala bendeki sistemlerin tümü sattaydı...
asti de sattaydı...
bu düşüncen...sistemi sat vermiş ve tereddüttekiler henuz bulaşmamışsa...bu *****...bu dedigini yapar...buna karsı stopumu derinleştirdim....57 200 yaptım....500 puan...
BANGA mühim
bu arada jani..muhtemelen yarın öğlene kadar foruma giremeyeceğim..sistem yayını ara verecek yani...neyseki dealer ve broker diye birşey var
BANGA mühim
fdj bi artı..bi - olur...
usaglar...
stoploss larınızı aktif yapın...önceden yazmayın....yazdınızmı görüyorlar...makası açıp gelip sizi stop yapıp dönüp gene asagı gidiyorlar veya yukarı....
asti...
niye alındın anlamadım...yani sistemin henuz al demedi...onu kastediyorum....
eger al derse...
tutumum degişir...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri