Sayfa 8629/13018 İlkİlk ... 762981298529857986198627862886298630863186398679872991299629 ... SonSon
156216 sonuçtan 103.537 ile 103.548 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok düşüncelisin zuzu

range trading demek bunu bilmiyordum ben range rover var onu biliyorum ama

uzulme...

daha bilmedigin cok sey vardir...ogrenirsin...

2. 9 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

4. 5 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

g20=tırt20 fdow=fdown tr-imf? bye bye happeness ekimde gel ?

mi acaba..g20 den gelen haber aman dikkatli olalım ama herşey güzek olacak..felan feşmekan? başka bir şey duyan bilen varmı?
    Konu Astatin tarafından (06.09.09 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

6. 3 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.116
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    995
    Toplam Teşekkür
    396 Yazısı Teşekkür aldı

IMF’de sesimiz daha güçlü olacak G-20’nin Londra’daki Maliye Bakanları toplantısında, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerin, IMF’de daha çok söz sahibi olmaları için görüş birliğine varıldı. Türkiye’nin söz hakkını artıran kota reformunun önemini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Kota reformunun tamamlanmasıyla IMF daha etkin kurum olacak” dedi.

EKONOMİK krizden çıkışta atılacak ilk adımların görüşülmesi için Londra’da bir araya gelen G-20 ülkelerinin maliye bakanları, Türkiye’yi de yakından ilgilendiren kararlar da aldı. G-20’nin taslak bildiri metnine göre, gruba üye ülkeler, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu, “yükselen piyasalara” daha çabuk yardım ve daha fazla söz hakkı önceliğinin verileceği bildirildi. Ekonomik desteğin genişletilerek devam edeceği kararının alındığı zirvede, ‘trenin raydan çıkarılmayacağı’ vurgulandı.
    Londra’da yapılan, G-20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında, küresel mali kriz ve çözüm yolları ile diğer küresel konularda bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin Fon’daki söz hakkını artıran kota reformunun çok önemli olduğunu vurguladı. IMF’deki kota reformunun Ocak 2011’e kadar tamamıyla gözden geçirilmesi konusunda taahhütler olduğunu hatırlatan Babacan, şunları söyledi: “Fon’daki mevcut kotaların ikiye katlanmasının anlamlı olacağında görüş birliğine varıldı. Kota reformunun gözden geçirilmesinde, ülkelerin küresel ekonomideki ağırlıkları nispetinde temsil edilmeleri önemli. Kota reformunun tamamlanmasıyla, IMF daha etkin kurum olacak.

http://bigpara.ekolay.net/index.html?bprtme=2906938139
    Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.

8. 3 Kullanıcı stonhand tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı stonhand Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IMF’de sesimiz daha güçlü olacak G-20’nin Londra’daki Maliye Bakanları toplantısında, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerin, IMF’de daha çok söz sahibi olmaları için görüş birliğine varıldı. Türkiye’nin söz hakkını artıran kota reformunun önemini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Kota reformunun tamamlanmasıyla IMF daha etkin kurum olacak” dedi.

EKONOMİK krizden çıkışta atılacak ilk adımların görüşülmesi için Londra’da bir araya gelen G-20 ülkelerinin maliye bakanları, Türkiye’yi de yakından ilgilendiren kararlar da aldı. G-20’nin taslak bildiri metnine göre, gruba üye ülkeler, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu, “yükselen piyasalara” daha çabuk yardım ve daha fazla söz hakkı önceliğinin verileceği bildirildi. Ekonomik desteğin genişletilerek devam edeceği kararının alındığı zirvede, ‘trenin raydan çıkarılmayacağı’ vurgulandı.
    Londra’da yapılan, G-20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında, küresel mali kriz ve çözüm yolları ile diğer küresel konularda bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin Fon’daki söz hakkını artıran kota reformunun çok önemli olduğunu vurguladı. IMF’deki kota reformunun Ocak 2011’e kadar tamamıyla gözden geçirilmesi konusunda taahhütler olduğunu hatırlatan Babacan, şunları söyledi: “Fon’daki mevcut kotaların ikiye katlanmasının anlamlı olacağında görüş birliğine varıldı. Kota reformunun gözden geçirilmesinde, ülkelerin küresel ekonomideki ağırlıkları nispetinde temsil edilmeleri önemli. Kota reformunun tamamlanmasıyla, IMF daha etkin kurum olacak.

http://bigpara.ekolay.net/index.html?bprtme=2906938139
    teşekkürler..herşey güzel olacakla kastım bu açıklamaydı..bunun dışında bir şey göremedim..ama bu metinde türkiye den ziyade imf için ne yapılacağından bahsediyor
    BANGA mühim

10. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

şşşşşş KEGEN, sen hangi pozisyondasın...KISA isen bu mesaja teşekkür etme..UZUN san et
    BANGA mühim

12. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.116
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    995
    Toplam Teşekkür
    396 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler..herşey güzel olacakla kastım bu açıklamaydı..bunun dışında bir şey göremedim..ama bu metinde türkiye den ziyade imf için ne yapılacağından bahsediyor

Hocam bende zaten sizin yazınızı onaylamak için haberi ekledim adamlar 2011 den bahsediyor. Açıkçası bugün IMF anlaşması ile uzaktan yakından bir haber göremedim tek avuntum Babacanın ters bir açıklama yapmaması oldu planımız önemli IMF sonra gelir gibi bir şey demedi en azından

Bu arada vahşi batı feci karışmış davalar açılacakmış, hakaretler küfürler gırla gidiyor vallahi ordan kurtulduğum için bir kere daha şükrediyorum.
    Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.

14. 5 Kullanıcı stonhand tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

15. 06.09.09, 20:11

Sebep
    Kullanıcı isteği

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Astatin avatar hayırlı olsun patron .. üü

17. 2 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

şşşşşş KEGEN, sen hangi pozisyondasın...KISA isen bu mesaja teşekkür etme..UZUN san et
    ABİ ALLAH NE VERDİYSE GECEYE SHORTUM DOĞRU SÖYLÜYORSUN BU KAPANIŞ YAMULTCAK BURALARI HADİ İYİ AKŞAMLAR.

BU VOB 55000 YOLCUSU HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN PAZARTESİ 200 ARTI AÇAR EN ÇOK 58000 SONRA UMUT VERE VERE YİNE ÇÖKERTECEKLER 58000 KIRILMADI FAKE ATTI AYAKLARI YAPACAKLAR SONRA SOKACAKLAR AŞAĞI BU ÖNCEDEN BÖYLE OLDU YİNE BÖYLE OLACAK DÜŞERKEN FARKI ÇOĞALT SHORTÇULARI BEZDİR TEPKİ BEKLERKEN FARKI KAPAT LONGÇULARI BEZDİR SPOT ZATEN 57200 AÇILIŞI 57600 OLSA EŞİTLENİR FARK YİNE DÜŞERİZ HER YOL SOKACAKLAR AŞAĞI ONA ÇIKIYORRRRR İYİ AKŞAMLAR

DOWU CUMA ARTI OLDUYDU DA NE OLDU İMKB Yİ DOW MOW ETKİLEMEZ ARTIK ADAMLAR MALI ÇIKIYOR HEM İMF İLE ANLAŞMA OLAYI ZOR SEBEBİ TAYYİP ERDOĞAN DÜN AKŞAM İMF YE İHTİYAÇ YOK DEDİ YİNE.ANLAŞILMAYACAĞI KESİNLEŞTİ ONU SATIYORLARDAHA ÇOK DÜŞECEZ 54000 LERE GELSİN Bİ.BU HAFTA GÖRECEĞİZ BENCE
    Kegen kısa
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

19. 4 Kullanıcı VOBiX tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astatin avatar hayırlı olsun patron .. üü
    eywallah patron seninkide hayırlı olsun da, benim yeni avatar seni neden üzüntüye sevk etti...üwwwwwwwwww.... bi durum varsa değiştireyim patron
    BANGA mühim

21. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

eywallah patron seninkide hayırlı olsun da, benim yeni avatar seni neden üzüntüye sevk etti...üwwwwwwwwww.... bi durum varsa değiştireyim patron
    yok abi pembeoğlan gitti artık bu smile kullanıyorum .. her mesajın arkasına 3-4 tane bu smiledan koyuyorum .. ü

23. 2 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

.......
    gökanın kendi sitelerinde adama ettiği küfürleri gördünmü???

25. 5 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)