ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var...ama oklar sürekli oynar..testler mükemmeldir.
ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var...ama oklar sürekli oynar..testler mükemmeldir.
ayda 30 işlemden fazla işlem yapan sistemi çöpe atacaksın..strest adamı çökertir..
hamdolsun sistemimden memnunum..ayda ortalama 18 işlem yapar..5 daklıktır...
yok öyle sistemi 4-5 aya göre test etmek..versinlerde 23 aylık verilerle test edelimde,kazanç egrisindeki büyük dip-çukurları görelim..
Konu abka tarafından (04.09.09 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
Dün gece hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 2 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58825-58425 400 puan
AL-SAT : 58400-58450 50 puan
SAT-AL : 58425-57675 750 puan (kapanışa göre)
Toplamda 1200 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile canlı işlem testi yapacağım..
Bakalım ne kadar doğru çalışacak..
Sisteme Uy..!
p.tesi 500 puan gap yeriz..sistem al vermez..ama dow 2 gündür düşüş trentinde tepkisini yapmış olur...p.tesi gecesine çok rahat mevcut kısalarla girilir...
Bu da 2. hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 6 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58925-58350 575 puan
AL-SAT : 58375-58450 75 puan
SAT-AL : 58425-57675 750 puan (kapanışa göre)
Toplamda 1400 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile bu sistemi de canlı işlem testi yapacağım.. Bakalım ne kadar doğru çalışacak..
![]()
Sisteme Uy..!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gökhan alacağın olsun fazladan 30 sayfa okudum gozlerım şıştı
bugun dağıtmıssın ortalığı
sn abka sanırım yanlış anlaşılma var yada anlaşılmak istenildiği gibi anlaşılma....
yazdıklarım gayet açık ve net..yönetimde anlamıştır sanırım..
biraz cevap geç oldu...zaten bundan sonrada olmaz.
ben gökhanı ne tanır ne bilirim..kendisi ile 2 kelime dahi konuşmuşluğum yoktur..
ne minnet ne borçluluk durumu değil gökhana bu alemde kimseye olmaz,sanırım biraz tarz benzetme olayı olmuş ama yanlış...
bu arada efendilik olayı tabiki başka, bende kurallara uymaya çok özen gösterdim ve gösteririm..
neyse geçte olsa cevapladım konunum uzamasını istemem,yazdığıma zaten pişman oldum..dahada yazmam.
umarım açıklayıcı olmuştur...
bu arada anlayışı için sn. mur@t'a teşekkürler...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri