baa inat 85550 den dönmüş yiyosa 85675 yakıp dönsün anadınmı
baa inat 85550 den dönmüş yiyosa 85675 yakıp dönsün anadınmı
good morning friends
bankaların hedef fiyatı yükseltiliyor endeks üzerine bakalım nasıl etki edecek klasik yabancı taktiği olabilir dünkü sert satışlar emlak gyo ile ilgili olabilir deniyor bunun yanı sıra yabancı ordinolarıda bayağı etkiliymiş ben öyle duydum işlem yok flat izler negrolino
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
parite diyom 1.36 üstüne atsın şirine mirine olmasada olur napak..
daxigirl fena çırpınıyo fena lonk korkutucu
bura destek sayılır hadi dönelim daxi söz çakacam tekrar uygun yerelerden..)
bacağın birini kurtarıyo daxi..)
85175 e çekildi flatlama 10,30 kapanış için 84800 altında longçu arkaşdalar bence dikkatli olmalı
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Zabahtan beri eurusd'de 1dk'lık graf üzerinden uğraşıyorum, net karım 2,5 dolar.. Bozdur bozdur harca...Ben tekrar 60dk'lık graflara döneyim bu böle olmuyo...
![]()
shortlar nerenin üstüne az dikkat etsin a.kaya? info lazım..)
sorma haci kaya..şinci cillop karı alayım koyyaım cebe dersin ki genelde o yukarı tepkide panikle olur..sonra zbammm diye basarlar 1000 puan, yeniden pozada giremezsin terse gelme korkusuyla....sistemi beklesen bu sefer kesin yukarı gider ve sistem al verir dipten oraya bir sürü kardan olursunama yine de sistem en iyisi..bence..av yapacasanda marjinal yerlere yazmak lazım..misal açılışla bir panik olarak bi verirler diye 84525 e şort kavırma yazxdıydım amma yemedi..tutsa yukardan yine şortlardım...üww...emir iptal ..şort devam
BANGA mühim
dax veriyiler burayı alırlar şimdi 86*** lara kadar iyimisallıyom işte
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri