15 graf![]()
15 graf![]()
20 gün önce ben yemem dedim ve hep longu savundum 20 gün %12-13 alındı, sonra .78 dedik dikkat, noktasal borusal oldu.
Şimdi ben yememe geri dönüyorum.
Hedefler var eski mesajlarda, eninde sonunda.
Taktik basit 10 HO ve 50 HO arasında kapadık. Tepki sonrası Geri HOLARI GERİ KIRIM BURADA ANAHTAR.
Garanti 8.30-8.36 ve Xbank 152000 geçilmeden ANA YÖN aşağıdır. Stoplar bu iki değer. ve elbet .78 ve 15 kasım barı.(imkb 100.)
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir kere de biz ayu olalım yanılalım he he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın bugün
Dirençler 1386-1389 ve 1396-1401.
Destekler 1371-1375 ve 1361-1365.
Jelibon.
Gümüş bugün
Dirençler 29.77-29.92 ve 30.15-30.43.
Destekler 29.13-29.22 ve 28.50-28.80.
Jelibon.
Fibo pencere 29-11 bize bant verdi çalkalama verdi.
Ve 12 si artık.
Ana tarih kaldı 21'i.
Fibo pencere bittiğine göre beklentim ya 1260 kırılacak aşağıya ya 1277 kırılacak yukarıya.
Kırılıma olunca aynı yönde olmalı. Olunca tek yön olacak 21 ine.
21 i ya tepe ya dip olacak. Oradada bir dönüş yada ivme olacak.
8 trade günü sonra net yön bilmiş olacağız.
21 ine kadar bu bantta kalma en kötüsü olur bizim için, yanarız. Trader bu 8 günü iyi gözlemlemeli.
O zaman sp plan şu yukarı kırarsa peşine takılacağım 21 ine kadar.
Aşağı kırarsa yine peşine takılacağım 21 ine kadar.
Arada flat bekleyeceğim 21 ine kadar hatta cuma olduğu için pazartesine kadar.
Verirse piyasa yönü, almak gerekir, vermeden yönü, almanın anlamı yok. Çıkarım yapmak için sana göstermesi lazımki çıkarımın haklı çıksın. 21 ine kadar hakkaten verebilirsem biraz ara verip günlük tradle meşgul olmak istiyorum. Bol şanslar. Altın gümüş yorumu vereceğim hergün elbet. Ayrıca 1260-1278 kırarsa yine yazarız. Gerçi kırılımda ne yapılması gerektiği defalarca yazıldı.
Jelibon.
İmkb 100 graf.
iMKB 100 GRAF 2.
üstad ben 67660 aşağı kırılmadıça şort olmam.
Sp tarım dışı hikaye dedik piyasa veri öncesi nerdeyse 1-2 gün içinde aynı yerde olur dedik.
Aynı yerde.
Şimdi bu haftanın son 3 günü esas veriler.
Tüketici ve ev verileri her zaman işsizlikten önemli işsizlik recovery tam olmadan hep geriden gelir öncü gösterge değildir.
Wednesday, Jan 12:
■*Fed's Beige Book 2pm
Thursday, Jan. 13:
■*Unmplymnt claims 8:30am
■* U.S. Trade Deficit 8:30am
■*Prducer Price Indx 8:30am
Friday, Jan. 14:
■* Consmr Price Indx. 8:30am
■*Retail Sales 8:30am
■*Industrial Prdctn 9:15am
■*Consmr Sentimnt 10am
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri