baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
71 150 İLA 70 475 ARASINDA...675 puan marjda....bu marj bozulacak....beklentim önce asagıya...sonra 71 400 e....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
70700 deyiz..long yönlü...olanların İSTOPLARI anında...70 300 deki alışlarım gelir....
dakstaki çıkışa yanılmayın...daks dünü yüzde 1.48 artıdan asagı inerek neredeyse eksi kapadı....daks dünde hala....
70 625 deyiz...ha gayret yawrum...guzu emmine gel...mama verecegim....
kuzu hocam bende sıze takılıcam 70300 de![]()
kendime kızdıgım nokta ney biliyormusun guzum..
görüyorum, hesaplıyorum, planlıyorum
ama
uygulayamıyorum..
sonrada deliriyorum, kendime kızıyorum, gırgıra vuruyorum
68500 de alışları görüyorum,
pozisyon degişiklerini görüyorum,
ama
kısaları kapatmıyorum
sonrasında denge tamamen bozuluyor....
aslında kendimi yenebilsem bu iş olacakta
neyse böyle bir şey iste![]()
eksper...
nerelerdesin yahu...ok merak içinde bıraktın beni....
Herkese hayırlı kazançlar dilerim....
Değerli Dostlar...
Bu topiği yeni tanıdım ... vob da çok yeniyim ,,,
Çok değerli usta kalemler ve yorumcular var... hepinizin eline ve beynine sağlık...
Jani usta değerli bilgilerinle biz ky leri aydınlattığın için teşekkürler,,..
iyiki varsınız....Allah kazançlarınızı artırsın.... Selam ve sevgilerimi sunarım....saygılar...
tradeniz bol olsun agalar.. saygılar...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri