Larossian abi uzlasma 68bin,kısalarla devam ediyorum..
Larossian abi uzlasma 68bin,kısalarla devam ediyorum..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Arkadaşlar inşallah hep birlikte kazanırız herkes gördüğünü yazsın lütfen daha iyi oluyor katılım artsın.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Kesinlikle abi, kendime sözüm var abi. Sabah ilk işim bunları yazmak ve gün içinde takip etmek. Sizin destek ve dirençlerin çalışması tek kelimeyle yalakalık sayma abi ama mükemmel ve bana hep ışık tutuyor.
İtiraf etmem gerekirse belki yaklaşık 3 yıldır vobtayım hep kaybettim. Son 2009 tam felaketti benim için yeni çarpılmadan kazanmaya başladım abi, bu da senin verilerini takip ettiğimdendir.
Gerçekten bilginiz ÇOK ÇOK İYİ ve bunu bizlerle paylaştığınız için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.![]()
Ben bilgime çok güvenmediğim ve birilerinide yanıltmamak için (bu konuda bilgilenmek için de düzenli araştırma ve çalışmalar yapıyorum. Bir günümün neredeyse abartısız 12 saati hafta içi, hafta sonu vob ve forex piyasaları takip etmekle geçiyor şimdilik) arada yazıyorum abi yoksa bana göre senin bilgin çölün tüm kum taneleri kadarken benimki ise sadece olsa olsa bi avuçtur.
cümleten iyi haftasonları ...
2013,00
EStağfurullah herkesin bilgisi çok değerli hepiniz değerli arkadaşlarsınız bende sizin gibi değerli üstadlardan öğrendim tabii zamanla.Dahada öğretmeye devam ediyorlar sağolsunlar..
Sn. Larossian, Artanis, Yavuzhan ve Megaforce dosyayı maillerinize gönderdim. Bilginize ...
Syın saraylıını geçen gün verdiği sisteme birkaç ilave yaptım sabah 10 itibariyle yön olarak vobun ne yönde karar kıldığına baktım birde akşam kapanışlara şimdi birkaç örnek verecem.
TARİH.13.01.2010 sabah yön tayini saat 10.00
Baz olarak yön tayini konusunda sarı çizginin kırmızıların altında olması yönün yukarı olduğunu gösteriyor.
Sarı çizgi saat 10.00 itibariyle kırmızıların üzerindeyse yön shorttur.
üstteki sabah yön tayinimiz long diyor.
Alttakide aynı gün akşam akşam kapanışı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri