...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstadım apslerin düne göre belirgin artışı var gerçi dün kü verdiğiniz sınırı henüz aşmadı
bu yukarı doğru hareket için zemin aranıyor anlamı taşır mı
gittiği yön aşağı, illaki dönüş olacak ama pazar di
pte doruğa ulaşacak,...öle diyelim, bu konuda büyük portföy ne yapacağını bilir, buna göre hareket etmeyelim, asist olsun,....
Sadece güven anlamında ele alın, şöle dedik dün, 159 güvensizlikti, 181 güvendi, ama 250 den bakınca güvensizlikti, işte bu ucuzun en olduğu noktada pazar olack,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın indregandi, grafik veya resimleri göremiyorum maalesef...grafikte ne anlatmak istediğinizi çok kısa yazmanız mümkün olur mu
79200 mailyetle yakalndık, karamboldü, tam karambol oldu, karamba karambita,.......
Avuntu tepki tepesinden 1800 puvan aşağıdan oldu, kesermi kesmezmi, keserin sapımı, keser döner sap döner hesap dönermi, tv dende bastılar, ağırlığı raşaya kaydırmışlar,,,,,
yani hem vobtan hem tv den bastılar,...
Cümleten iyi akşamlar
Benim sistem kırılım öncesinde çoklu sinyal veriyor, bu şaşıttırıyor beni, o yüzden bu konuda fayda veremiyorum, i sorry bu nedenle, ancak trende girdimi sonuna kadar yanılmadan devam ediyor, graf attım zaten 1 dk lık, çözüm bulacam buna,.....
O dönem geldiğinde diğer leri ile birlikte hizmete açacam,.....
Paylaşımlar için teşekkürler kardeş...elinden geleni yapıyorsun sen gerçi ama bu ....larla aşık atmak mümkün olmuyor,yine ters köşeyiz(
Herkesin 19 mayıs bayramını kutlu ve mubarek olsun,....
Bugün ayrıca doğum günümdü, mevzuu belli oldu, doğuştan boğaymışız, ama ayu ruhluyuz,...onun icun anadınıznı zaman zaman iiki arada bir derede kalıyoruz, size düşen bunları ayıklamak, insanız işte, .....
Tekrar hayırlı akşamlar,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri