şimdi long acma yeri gün içi oynuyanlar üçün...70 800 ler...ben acamam...slow um...ancak tepeden shortlamaya devam....
şimdi long acma yeri gün içi oynuyanlar üçün...70 800 ler...ben acamam...slow um...ancak tepeden shortlamaya devam....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
uşahlar dayah bittimi deycek olursak yoh bitmedi. 71de soluklanii.
sopanın darzı ve şeklini sürü belirlii uşahlar. acı emme garçeh bu.
sürü şuanda buna düzeltme dii. ben de sürüye dahilim. acı emme gerçeh.
meee diesim geldi. emme desen nolcek herkes meelii.
bu deyyus sürünün algısını illa bozar . bunnarın dizini titretmiden yukarı dönmez. benden dimesi.
emme siz daa eyisini bilirsiniz.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
kaz yolunacak....evet...emme bağırtmadan....sincik 1. posta > finito.....2. seans yukarı ...bi gele gel....sonra 2.posta servis...bi de haftasonu makyajı...senaryo cuk diye oturuyor....tirexlerden bukadar....![]()
guzum
tahmin ettigim gibi erken indiler...
şu an yoncayı okşuyorlar.. gel gel yani..
vobda kafayı kaldırdıkça, kafaya vuruyorlar..
dolereste dün 5000 ine yakın yeni posizyon vardı, yaklaşık yüzde 10
civarı.. bugün ise bunun tepkisi henüz gelmedi..
ve
bunlar bana daha aşagılara gidecegiz diyor...
bak balıga gidecem kısalar sana emanet
artislik yaparsa vur kafasına kafasına...![]()
makroda çok dikkatli olun, iyi yorumlayın,......dünya paraya basıyor, düşen para güçlü dolarla ikame ediliyor,......kovboyun parası ülkeleri fethediyor ve ülkeler buna razı, bu aynı zamanda bir 10 sene kovboyun borusu öter demek,
dünya paraya basıyor, düşen para güçlü dolarla ikame ediliyor ki bu para, vakti zamnında 2 trl olarak basarak py lerin arkasında durduğu para, bu para o para, bu para ortada dolaşırsa başa bela olur, esas amacı ise küresel büyümeyi hasta adamlar dahil hayata geçirmektir, çünkü bu olmassa kovboy yaşayamaz, ...
şimdi kovboy ve ona ait veriler bu parayla mart 2009 dan bu yana güçlendi, bu gücün karşılığında dolarda tartışma bitti, rezerv para konumu artan gücü ile birlikte devam ediyor,.....
kovboy ve ortkaları yeni operasyon için düğmeye bastılar, hastalara doping, bu arada stratejik ve siyasi yapılanmalarıda paranın girdiği ülkelerde elde edilmiş olacak ki irana kadar uzayan bir süreçte bu öncesinde şart,
öte yandan paranın saklanması da şart, işte bunun bir bölümü halledildi, şimdi ikinci bölümünde graceden ingilaza kadar uzayan listede bulunanlar emme kapasitesi yüksek ve sırası geldiğinde BM de parmak kaldıracak olnalardan, ingilazın seçimden çıkışı kamu oyunda buna yönelik uygun şartları oluşturacak,....
burada dikkat edilecek tek ülke var kovboy, onun dışındakiler sorun deyil, bu nedenle şimdi olan algılatma ,dünyaya algılatılıyor,....ve dünya halkları dolarla esir alınıyor, demekki hedef var,.....belli bir hedef,......
kovboyun keyfi yerinde olduğuna göre, ayarada başladığına göre, ayarın negatif bölümünü yaşıyoruz şu anda, dünya göçüyor bölümü,......
para bu ülkelere zorla, cebren veya hileyle, önemli deyil bir şekilde girdiğinde ilk yapacağı mala vurmak, yani borsalara, buna dikkat, bu aynı zamanda 3.vites ve kovboyun süreç tamamlandığında 11500 ötesine geçmesi demek,....
dov çok iyi bir silah ve artık dov borsa deyil, dov borsa özelliğini ancak bu suni krizler silsilesi bitirildiğinde kazanırki bu 11500 üstüne çoktan geçtiğini gösterir, bunları iyi yorumlayın, bu günden yarına deyil ancak bir süreçte gerçekleşecek,
son söz web-cam olmayın,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün gece poundu bekledik...1.45 e inemedi...hala elimde....1.4540 ı gördü...avrupa acılışta....bekledigim gibi...avustralya...new zeland bırakmadı gece....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
pound dibi yakaladıgı an...borsalarda longa gececegim....
euro göçüyor
...vob ta...ardından..gidiyor...
gösterge artık pound...İNGİLTERE hükümeti tedbirlerini bilenler poundda renk verecekler unutmayın usaglar...
benim satış hedefim 1.45....1 kodum 2 aldım yerim...
DİBİ....1.44 DE....AMAN DİYEYİM HAAAAA.....gözleriniz fıldır fıldır dönsün yuwalarında...
70 775 deyiz....
Flatım...kactım kar zarar yok.... Işim var kalanlara bol kazanclar...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri