bu kriz...beni ihya etti....katlıyarak servetim artıyor...yas gecti ne yazık deyiyom....
bu kriz...beni ihya etti....katlıyarak servetim artıyor...yas gecti ne yazık deyiyom....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
london borsasının degeri ne pound....
pound 2 dolardan...1.46 ya indi...london borsası eridi...bugün çıksa ne yazarki...daks ta çıktı...ne yazarki...daks euro dur...1.50 den...1.25 e indi...alaman keferenin serveti eridi...çıksa ne yazarki....
amerika ise...durdugu yerde çıkıyor...dolar artıyr çünki...servet amerikaya akıyor....
bu gözle bakın olaylara....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
İNGİLTEREDEN SONRA....biz göçecegiz...
1 dolar=2.5 pangınot....bize daha 5 ay var....
vob da basarının sırlarını acıkladım...uzun uzun...iki gün önce...
neydi özette...
İSTOP asla yok....kaybetinizin nedeni istop...ettigin an teslimsin...
yerine silahın ne....
MARGİN VE ZAMAN...
margini ödemeyi bilmiyen adam para kaybetmeye hazırdır...ÖDEYECEKSİN...
sonra...ZAMAN...allahın kılıcı calışır....borsa çöner...marginler bırakılır...her bırakılanla ilave shorta devam....
ve kefereden paraları al ve tüy...
guzunun sırrı bu...İSTOP YOK...MARGİN VAR...
KİTAPLARDA ANLATILANLARIN...teknikçilerin tam tersine...İSTOP YOK...
çünki o kitapları ve o teknik analizleri beyinleri yıkanmış...agamın adamları yazıyor...
aklına mukayyet olacaksın...BOSUNA MATEMATİK OKUMADIN....
kuzum ayı piyasasındamıyız boğamı????yoksa ne yedügü belirsiz devletlerin kontrolünde düzme piyasasındamıyız? bir yorumla rica etsem...net bir cevap istiyorum ayımı? boğamı?
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
vella herkezi diz çöktürdün kuzu amca.. türkiye kepenk kapatır o zamanbizim tl ne olacak
bize sıra gelmiyor büyüklerden pehh
amerikanyalıların tlde shortladığını düşünemiyorum... merkez bangasını bile yerler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri