gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe.
LONG lar patladı.ben biliyordum beyle olacağını.dün zorlandı çünkü 61.300 de.
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe.
LONG lar patladı.ben biliyordum beyle olacağını.dün zorlandı çünkü 61.300 de.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şaka bir yana, sistem gap a rağmen sat vermediği için longa döndüm..geçen hafta bunu iki kere yaptılar ..800 ters gap sonra 2500 yukaarı...belki 3 üncü kez yaparlar
BANGA mühim
neely den haber geldi, artık ew nin 5 ncidalgası istediği kadar uzayabilcekmiş..hatta sonsuza kadar66000 yeter bence
![]()
BANGA mühim
fxci yerleşemedinmi hala gız..analiz bekleyor graliçe..
800 flat..histemli..tırstım...+1125
Konu Astatin tarafından (25.08.09 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
850 tekrar longççuçar burasısistem dün verdiği alı koruyor
Konu Astatin tarafından (25.08.09 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
pamıkk..61 e geldi..
tabi abi daX A NİYE BAKIYORUZ..ÇİN E BAKALIM..%5.5 EKSİDEN %2 YE TOPARLAMIŞ...ROCKEFELLER DA VOBDAYMIŞ..UZLAŞMA 66000
BANGA mühim
Konu TÜRKOĞLU tarafından (25.08.09 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri