teprik ederim benim gibi shortta olanları.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Bu da önemli bi metal Cu; onun yüzünden bacağa platini taktırdık du bakalım ne olacak..
![]()
COMANDANTE
2013,00
2013,00
bir ayu gördüm sanki
ROC 55 bas bas bağırıyor, resmen ağlıyor...irregular triangle olduğunu düşünüyorum şimdilik, nedeni ise bizim sanatçılar...Apex ise (temmuz-ağustos) gösteriyor...ve ben çok heyecanlıyım...asti usta ne der acaba ? sayımlarımıza selçuklu abi...saygılar..
![]()
COMANDANTE
Aşağı bakmaktan ödü patlayan sanatçılar gevelemek isterse son kalıptabu sakızı cıynayabilülerr...
izliyoruz aga...
![]()
COMANDANTE
süper olmuş obsidyen PAPYON formasyonuna benziyor![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Eğer son kalıp üçgen ise; dünkü satış apex i zaman açısından biraz ileri öteler bilinn mi palacıım seni izlemeye devam...Yoksa bitirdin de kekleme mi yapıyorsun yoksa üçgen den de diametriğe mi ? oda olmadı gargara yaparsın tanımadığımız bir fenomen değilsin..ama seni seviyoruz...
![]()
COMANDANTE
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri