Bank of america,
al ve unut dedik çocukların zengin olsun.
Jelibon.
Bank of america,
al ve unut dedik çocukların zengin olsun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1261 oew noktası fane patladı, artık burayı destek yaparak aylardır sadece Jelibon tarafından verilen 1291-1300-1310 hedefine noktasal borusal ulaşacağız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bunun adı AK PAZARTESİ.
NOEL BABA ARDINA AK PAZARTESİ.
ALAYINA İSYAN RALLİ DEVAM.
Yılın ilk gününün istatistiği zaten hiçbir zaman olumsuz olamazdı.
Perşembe sat cuma al pazartesi köşe ol bingo oldu tam.
Kısa vadeli portföyü ufak gir çıklarla uçurmaya devam.
Orta vade portföy zaten 231 puan oldu.
Jelibon.
VOB 86160
XU030 84960
Bunlardaki hareket IMKB100'e göre geri kaldı
Dax la sp yi nasıl ayrıştırdığıma dikkat, ona kısa vadeli düşüş diyorum buna yukarı diyorum.
Bu işler böyle.
Göreceli kim kuvvetliyse onda boğayım.
dax %16 sp %12 getirmişti 2010'da.
Fark kapanmalı.
Jeliibon.
2011'in flaş borsası Çin borsası olacak.
3000 üzerinde sağlam ala geçecek.
Bütün yıl için 3000 üstü AL.
Jelibon.
Spx 3 yıldır hiç olmayan bir durum keltner 2 değil 3 standart deviation üstünde.
Burası direnç olmalı burada tepe oluşumu gelmeli.
Tam ayu kapitilasyonu oldu bu, ayular yanlışlıkla araneya girmiş şiş yediler her taraflarına.
Kapitilasyon olmadan asla....
Jelibon.
Altın bu hafta
Dirençler 1420-1426 ve 1440-1450 ve 1488-1500.
Destekler 1395-1403 ve 1370-1383.
3-7 Ocak arası tepe gelebilir.
Taa 20-21 inde dip yaptığında o zaman iki yerde tepeleyebilir demiştik 5-6 Ocak veya 21 Ocak.
Aynı imkbmi ne? he he.
Jelibon.
Bu da HUNİLİ Q7.
jELİBON.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri