astatin 650 den tüm longları kapatır..bin bereket der...
astatin 650 den tüm longları kapatır..bin bereket der...
BANGA mühim
59675 den kısa...sistemim sabah flate geçmişti..al deyinceye kadar kısayım..zaten fdow da uyumsuzluk var..bizde de 5 dak.da olası uyumsuzluk var...
Konu abka tarafından (20.08.09 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
full long
5 dk lık muntazam çalışıyor bi süredir.bakalım ne zaman çarpmaya başlayacak ?
![]()
arkaya yaslandım gayrı iyice .. koltuk sağlam .. iyice yaslaniyorum.. hafif bir ürküntü var üzerimde ama ...![]()
trend gücü göstergesi 0 ile 4 arasında değer alır..4 den 2 ye düşer ama sistem sat vermezse, hareket realizasyon anlamına gelir..misal hiztemle tepeden satan adam, gerilemede trend göstergesi 2 ye düşünce yeniden long deneyebilir..ya para kazanır yada gerileme devam eder sistem sat verir stoplar..yani sistemin ğpozisyonunda değişiklik yokken bile trend gücü göstergesinin değişimi ile double trade yapılabilirmesela ben longları neden650 den kapattım..fiyatın yükselmesine rağmen trend gücü 4 den 2 ye düştü..şimdi ya sistemden sat gelecek yada yukarı dönecek yeniden TGG...burda tuhaf olan şuydu, fiyat yükseldiği halde TGG 2 ye gevşedi..yani burdan double trade denenmez, tgg 2 ye gevşedi diye..yani sistemin sat verme ihtimali dah afazla...
15 dklıkdan bahsediyorum bu arada..60 dkda TGG hala 4 de...toplamda dediğim şu: sat gelecekse bile biraz daha dalgalanması lazım buralarda..ve hatta bir son kamikaze harekatı yukarı doğru bile olabilir...sat verecekse bile...amma yorum yaptım be..yyfd
Konu Astatin tarafından (20.08.09 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri