kreş senaryo liyv
BANGA mühim
benim tükkana bir grafik attım, ilgilenenler için
http://www.voborsa.com/forum/showthr...?t=5583&page=2
Bir araci kurumun Cepvob uygulamasi var kontratlarin son fiyatini gorebilir alim satim emri iletebilirsiniz.
Cepvob Bir nevi Bankalarin cepbank uygulamasinin cok daha basit hali.Ücretsiz bir uygulama olup sadece int baglanti ücreti odemek gerekiyor bunun icinde Gsm operatorlerinin aylik 10 tl lik paketleri yeterli olur.
valla gerekli tüm uyarıları yaptım.Düşersek benden günah gitti.
veride verseler.
göstergelerim onaylamasa.
alsam.
77 yansa.
se
sa
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Haftalık Strateji Raporumuzda da ifade etmeye çalıştığımız gibi Perşembe açıklanacak Çin verileri bu haftanın en önemli endikatöründen biri olacak (ABD bilançolarıyla birlikte). Veriler çok önemli olunca, sızma ihtimali de arttı. Nitekim, Çin rakamlarının bu sabah itibarıyla piyasalarda dolaşmaya başladığı söyleniyor. Buna göre
a) TÜFE (Haz) :%2.9yıl/yıl (konsensüs %3.3; önceki %3.1)
b) ÜFE (Haz) :%6.4yıl/yıl (konsensüs 6.8; önceki %7.1)
b) Sanayi Üretimi (Haz) :%13.6yıl/yıl ( Emdas: %14.5, konsensüs %15.1; önceki %16.5)
c) Perakende Satışlar (Haz) :%18.3yıl/yıl (Emdas: %18.0; konsensüs %18.8; önceki %18.7)
2Ç Büyüme oranıyla ilgli henüz bir rakam dolaşmıyor. Ancak, 1Ç 2010'daki %11.9'dan %10.5 seviyesine (konsensüs) doğru yavaşlama bekleniyor.
Yarın TSI 05:00'de ilan edilecek olan Çin verileri bu haliyle negatif görünüyor.
veri ne verisiydi
BANGA mühim
str satta etr de henüz sinyal yok
biri bu palayı durdursun artık.
sırf str cilerin üzerine oynadı bugün.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri