ben kapatmışım ben açayım bari, günaydın, hayırlı günler bol kazançlar
ben kapatmışım ben açayım bari, günaydın, hayırlı günler bol kazançlar
sa gunaydın hayırlı işler
saygılar
üstad gene glikozu çok yakmış şekerlemesini fazla yapıyo galibaneyse ben rotasız olarak hissiyatımla dünden gelen gapla 70500 den şortlayayım diyom , gaptan gelen gapa gider derler ama inş. gitmez
![]()
günaydın uşahlar.
dün teknik sorun nideniynen cört girdiydim. aslında bütün cörtleri kapatım flat girmekti niyetim emme nasip olmadı. son 15 takka sistemler cöktüydü. geri geldiklerinde piyasa kapanmıştı. dün sebah yazdıydım esenpi 1075 üzeri dutunursa uçar diyi. emme kendim uyamadım kendi yazdığıma. heyat ne tuhaf deymi uşahlar.
pela bena şuan dayak atiyi. sağlı sollu girişii. ben kaçiim o kovalii. bir köşe bulam da gizlenem diyi uğraşiim. her yerde pelanın adamları var. zavaş çok çetin. gerilla mücadelesine girmekten gari çare kalmadı.
hakkınızı helal edin uşahlar.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
günaydın hayırlı seanslar
Günaydın ve Bol Kazançlar Arkadaşlar........
600 de birini furdim. emme pelanın uşağları çok kalabalık. tirim tirim cörtçü ariyolar. bulduklarına nettiklerini görseniz vallaha içiniz acır. lönkçü uşahları da pelanın adamlarının yanında saf tutmuş peladan çok kralcı kesilmişler. vur pela vur deyi kışkırtiiler. meydan çoh karışık.
ya istiklal ya ölüm.
uşahlar benden başka cörtçü varmı bilmiim emme 400 ve 350 aşşaa inmezse işimiz zor. ben o kadarını diim size. vuruşmaya gidiim. buğün çoh uzun olacak çoh.
günaydınlar cümleten,
long (kara oturanlar)olanlar devam etsinler,
short olanlar kar aldıklarında longa dönsünler,
flat olanlar realize olursa eğer realizede long olsular,....
kötü beklenmedik, ani bir olay dışında bu adamlar durmaz,....duvara kadar sürecekler, duvar 728xx civarlarında, bu gördüğünüz bekleme odası, yeri 708xxx dür,
708x üstünde o sözünü ettiğimiz trend başlayacak,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
direnç tam olarak 70834,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sn kuzunun nerde yazdığını bilen varmı acaba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri