genel yorumum söyle....
maksimum 71 500 er....ve oradan yeniden asagı...dalgalarla....tekrar 65 500 e iniş ve yeni bi kısa tepki ve ikinci dalga düşüş....71 500-9000=62 500...
genel yorumum söyle....
maksimum 71 500 er....ve oradan yeniden asagı...dalgalarla....tekrar 65 500 e iniş ve yeni bi kısa tepki ve ikinci dalga düşüş....71 500-9000=62 500...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
adam girmiş buraya, kovboyler burada, hatta burada her yerde deyilmi, at az ineğeğ biniyorlar ama yinede kovboy bunlar, işte bu kovboyler futurelerle biçiyorlar, hatta biri 22000 long oluyor, future buna yarıyor, biçtiriyor yavni,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
görünene asla inanmam....
görünen...asagı yönelmiş olan sürüyü kesip yukarı yöneltmek....yukarı yönelttigi an...ASAGI DOGRU BASLIYACAK....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
1/4 poz bırakmasına rağmen zühtü bugün fenasi gap yedi
zühtü açılışta rivörs etti löngçü oldu
zühtünün başı dönüyor
zühtünün kritik nokta artıkın 71pin oldi üstünde yaslanmaca ek poz açmaca altında vurkaç
Pariteyi bastılar....1.3050 den....1.29010 a....
LEM EKSPER...
bu serefsiz seni pişman etmek iin basıyr....delirtin herifi olummm....
kovboyu bekliyorlar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abi çok haysiyetsiz herifler yaw....szabah pariteyi longlayanların tümünü kestiler yaw...bizim yawride gitti gürültüye....elleşme dedim dinlemedi....ha ha ha
64binde gelip 74binde gitmiş idim forumdan vade sonunda gelirim dedim gelmez olaydım hiç büyük zarar görmedi hesabım emme üstüste tırtıklandı pala tarafından gecen vade karının 1/3ü buhar olmuş getmiş kendimi kınıyorum
gün sonu flat olacam her durumda,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri