Barronsdan sonra usatoday.
Gitgide yakınız tepeye.
Jelibon.
Barronsdan sonra usatoday.
Gitgide yakınız tepeye.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gelinen Nokta.
Jelibon.
Aman yarabbi, o kadar yazdık parite şöyle işlem görmeli böyle işlem görmeli, ama malesef yeni aldığım bir bilgiye göre vobda EUR/USD paritesi değil, euro/tl ve dolar/tl paritesi arasındaki farka işlem görecekmiş, yani farkın kontratı.
Nasıl olacak bu?
Şu an dolar/tl 1550 mi?
euro/tl 2020 mi?
aradaki fark 470 tl
E kontrat fiyatıda vade sonuna göre sanırım faizide hesaba katarak oluşacak, bu farkın açılmasına yada kapanmasına kontrat yapıcaz
Kontrat fiyatlarıda şimdilik 250 tl olacak deniyormuş
fark düştü short yapan kazanacak, fark arttı long yapan kazanacak![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bunlar yanlış bilgiler. doğrusu EURO/USD dayanak varlık ve teminatlar 120 TL
fark kontratı 30-100 endeks onunla çorba yapmışsın herşeyi. bide 250 Tl olacak deniyormuş ne demek yaw adamlar vobun resmi sitesinde yazmış.
http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/A...ık2010-245.pdf
Bugün Altın
Dirençler 1387-1393 ve 1399-1404.
Destekler 1366-1374 ve 1348-1353.
21 Aralık eksi artı 72 saat DİPLEME,
ARDINDAN YENİ ZİRVE GELECEKTİR.
Jelibon.
Sn jelibon 21 aralıkta ay tutulması olacakmiş.
![]()
Bugün Gümüş
Dirençler 29.60-29.92 ve 30.12-30.25.
Destekler 28.83-29.02 ve 28.00-28.40.
İyi geceler.
Jelibon.
Altın bu hafta
Dirençler 1389-1395 ve 1406-1417.
Destekler 1343-1353 ve 1325-1333.
10 haftalık 1370 pivot.
Jelibon.
14-(20-21 tek trend dedik altında), düşüş oldu, 1407-1363.
Evet çöktü altın, tam 11 puan he he. (haftalık kapanış bazında).
Tarihler boru değildir, kore ısınıyor yine.
Bu hafta diplemenin sona ermesi haftası 21 eksi artı 72 saatte.
10 haftalık ho altı üstü.
Jelibon.
Sp 1233 den gelen atak henüz tepe yenilemedi gerçi seans açık değil daha, burada kar alıp terse dönme 10 günlük HO altında kapanış.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri