Pazartesı (bugun) dönüş gunu olacak demıstım, dedıgım de oldu, her yer kıpkırmızı,
(Sakın mudahale edeyım demesın kımse alıntı falan yapıp yanıt yazanı yakarım, hayallerımle oynayanın hayatıyla oynarım)
sözüm ozellıkle sanadır jerfın şahsı.
Pazartesı (bugun) dönüş gunu olacak demıstım, dedıgım de oldu, her yer kıpkırmızı,
(Sakın mudahale edeyım demesın kımse alıntı falan yapıp yanıt yazanı yakarım, hayallerımle oynayanın hayatıyla oynarım)
sözüm ozellıkle sanadır jerfın şahsı.
Günaydın arkadaşlar,
Tatilden dolayı yazamıyorum ancak arada okuyorum. Tatili sistemlerimi geliştirmek için bir fırsat olarak gördüm ancak bu arada matriks sistem tester ın da müthiş bir bug (problem) ını keşfettim. Bu nedenle aşağıdaki konuda tecrübeli arkadaşlarımız varsa ,topiğe yada kirlilik yaratmak istemiyorlarsa özelime yazarak yardımcı olurlarsa çok sevineceğim.
Metastock da gerçek zamanlı veri kullanabilmek mümkün mü ? (evet ise data sağlayıcı matriks dışında kimler ve hangi metastock version ı gerekli)
Metastockda gerçek zamanlı veri kullanabiliyorsam ve geri planda bir sistem tester çalışıyorsa, her yeni bar oluşumunda (örneğin 15 dk lık), otomatik al ve sat sinyalleri geliyor mu, yoksa, her 15 dk da bir manuel (el ile) data al, sistem tester ı çalıştır (data alma otomatik olsa bile , her 15 dk da bir sistem testerı çalıştır) ve sinyal oluşmuş mu diye bakmak mı gerekiyor.
Demek istediğim şu, Matriks de sistem tester ı çalıştırır ve unutursunuz. Sonrasında her bar oluşumunda AL, SAT vb koşullar gerçekleştikçe otomatik uyarı penceresi çıkar. Her 15 dk da bir yeni bir sinyal oluştumu diye sistem tester ı bir kez daha çalıştırmanız gerekmez. Buna benzer bir çalışma mümkün müdür.?
Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer yazmak uzun ve zor geliyor ise, (ve yukarda söylediklerim yapılabiliyorsa) özelime telefon numaranızı da atabilirsiniz.
Bol Kazançlar.
Konu sazan tarafından (04.08.09 Saat 08:07 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
4 Ağustos Salı Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR ÜFE (a/a) (Haz) 12:00 %0,2 -%0,2 Yüksek
USD Kişisel Gelirler (Haz) 15:30 -%1,0 %1,4 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (Haz) 15:30 %0,2 %0,3 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Maliyet Deflatörü (y/y) (Haz) 15:30 %0,2 %0,2 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Maliyet (Çekirdek) (a/a) (Haz) 15:30 %0,2 %0,1 Yüksek
USD Fed-Tarullo nun Konuşması 16:30 Düşük
USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Haz) 17:00 %0,6 %0,1 Yüksek
Bazı Bilançolar
Toyota Motor Corporation (TM) ---$ (09:00 TSI)
BGC PARTNERS INC (BGCP) 0.09$ (Kapanış sonrası)
Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:9180
VOB: 9214
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
günaydınlar bol kazançlar
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
günaydın...
günaydın Bol Kazanclar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
bu sefer aynı hataya düşemüyorum..550 şortları 350 den kapadım...
BANGA mühim
500 yine şort..entler son savaşlarınamı gidiyor neüwww
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri