amerika....yüzde 2 eksiden...artıya gecmek üzere usaglar....bizde ve avrupada panik için acılışını yıktılardı....aynısını 2008 nisanda yaptılardı...devrisi gün 2000 puan artı açmıştı...
65 700+2000=67 700 yani...pazartesi acılışta haaa....
amerika....yüzde 2 eksiden...artıya gecmek üzere usaglar....bizde ve avrupada panik için acılışını yıktılardı....aynısını 2008 nisanda yaptılardı...devrisi gün 2000 puan artı açmıştı...
65 700+2000=67 700 yani...pazartesi acılışta haaa....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
9800 destek - 10600 dirençkuzu amca artı açılırsa bravo size
![]()
bu akşam dow 10600 kapatıyormu olaya bak sen ...pazarteside şortcu kıyımı olur.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
dow düşüşü geri aldı.. diyecek söz yok..
merak etme sen....guzu bunu yaptımı bi bidigi vardır....
su anda dow artıda...279 puan düşmüştü 10 258 e....hepsini geri adı...
bu yunumun adı....PANİKTE ÖRDEK AVIDIR...ben bunu hep yaparım....kıydım shortlarıma ve indim.... o anda gözerim yuwalarında fıldır fıldır dönüyordu....burnum kan kkusu alıyordu....2008 de nisan duvarımda asılıydı...tarih tekerrür ediyordu...guzu duramazdı...DURMADI NETEKİM...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
eksper...nrmal bu yaw....dünki sert düşüşten snra...satmıyanlar devrede...ama onlarıda alıyorlar....
neye oynadık....panige....bekleyip görecegiz...zarar etmemiz zor...dipten aldık...
şelale bu olsa gerek
1 senedir
çok şort kıyıldı
şimdi longlara kıyıyorlar
.
Konu açtım yazılarım topluca orada...
her an panik satışlar gelecek gibi duruyor.....bu korkuyla dow efendinin ayakta kalması bile mucize...
eksper dow da sell of yaşanırsa bizim imkb bugünki gibi az eksiyle açılmaz diye düşünüyorum.. onun içün long felan çok tehlikeli kanımca.. ama herşey yalan olduğu bir sistemde ne olacağı kestirilemezendeks 65800 kapatmış.. 500 makas desek 65300. panik olsa.. -2000 min ordan eksi . 63500 açılış pehh.. 10000 e doğru dowu basmaları durumunda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri