neyse kaddo yorumlarımız son gaz çalışıyor, çalışmayan fiyatlar,......
ağam çok abanıyor doğal olarak,....allah yarattı demiyor, .......
dengeleri izleyen kazanmıştır, ama şöyle, şartlı istop koyduysa ,....
geçetiğimiz hafta özwllikle son iki gününde yatay py nedeniyle, dengelerin iki yanına geçişte sartlı emirler iş gördü,....aksi kazanç zordu, ....
dxy için şok olaydan bahsetmiştim hatırlarsanız, p tesi bakacağız kaddo dxy yi şoklayacakmı, halen şoklayamıyorsa durup iki kere düşünün.....
bunlar eski sayfalarda mevcut, şokuyla süper freshiyle,....annadınıznı....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pariteyle cenk yapanlar için 60 Dk. son durum,,,,
tünaydınlar..bol kazançlar.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
fiyatlar fake konumunda ilerliyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
77675-700 ilk ciddi destek aynı zamnda yatay py için fake olabilecek özellikte,......
bunun altı kalışlar satış üretir, buraya kadar olanlar fake üretir.....satış çizgisini ise ayırmak zor,
ancak bir önceki yereler 770xx dı,...diğeri 78050 idi, şimdi şuanda bu 78050 değeri 78150 den çalışıyor,....
turkey natoda libyada ki batıkların peşinde öle görünüyor, bu anlamda ocakta el altı giren 3.6 nın yanına libyanın tazminine yönelik olarak kardeş usd ler gönderilirse eğer, seçim öncesi coşku yaratabilir, akılda kalsın sadece süreç bu,...
kaddo önce düşerse almak zorlaşır, yok kaddo uzatırsa alma şansı artar,....
batık 30 mil usd, 1/10 gelse yine iş yapar, çünkü para hazineden giriyor borsadan çıkıyor , sorunlar ise ötelenebiliyor bu sayade,....
longlar 225 den flattttttttttt..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri