kolbastı oynuyor pala, yerinde durmuyor
kolbastı oynuyor pala, yerinde durmuyor
gene yükselmiş şaka maka 60 bin oldu spot teprik ederim palayı
aha kapattım 150 den kastıra kastıra...cücük +125 daha..ehuhue
BANGA mühim
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Biraz daha yatay giderse benim sistemin short'laması için minimum koşullar oluşmuş olacak... Ondan sonra 74.000 altı bir çubuk kapanışı yeter... Ama bu saatten sonra gelen short sinyalini yarın sabah pis badem ederler o da başka... Neyse bünyem alışkın...
Selçuklu patron nerde yaw... Ne iyi adamdı Selçuklu patron.... Anket manket açsak gelir mi acaba.... üvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
dow ile birlikte + % 2 yükselişle tamamlarız bence günü.
etr alışta kalmaya devam ediyor halen..
makasın daralması dow açılışıyla beraber kapanışa kadar hareketli bir piyasa olacak işareti veriyor sanki ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Birşeyi merak ettim...
Matrikste ağustos vadenin günlük grafiğine bakınca henüz kademeler boşken iki ayrı bar var dikkatimi çeken...
10 mayısta 69500 den 74500 e..
13 mayısta 73450 den 64500 e..
Bu barlar iki aydır içinde bulunduğumuz yatay bandı belirlemiş sanki..Kasten mi yapıyorlar yoksa tesadüf mü?...
![]()
bugün aracı kuruma çalıştımilk açtığım pozda durmayı bi becerebilsem bu işi kavradım demektir 6 kere al-sat mı yapılır yahu
tilkilik de zormuş ahh çaylakboğa demişti
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
İmales Patron bakıyorum da son AL sinyali bir düşüş çubuğuyla, son SAT sinyali bir yükseliş çubuğuyla gelmiş. Çok enteresan bir sistem. Pala ne yaparsa yapsın ben yutmam, bildiğimi okurum diyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri