şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...
şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...
200 point aldım yenileyecem tekrar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
esasında düşecek bir piyasa için arz etmeleri normal degilmidir ? neden yukselecek bır pıyasa ıcın arz etsın kı firma?
yukseldıkten sonra arz eder.. talep geldıkten sonra yanı ..
oysa dusecek bır pıyasa ongorusunde arz edıp yuksek fıyattan dagıtım yapmak.. dustukten sonra da malını gerı toplaması daha makul degıl mıdır ?
dusecek bır pıyasa oncesı nakıt toplamak bana daha yakın gelıyor nedense..
tabı bızımkısı basıt ky mantıgı belkı de bu yuzden ky yız yıllardır![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Down py 400 altı kalış iki kdemede siz koyun iyice sağlam olsun, stoba tersini uygulayın,...
Down 450 de, yalıyor bırakmıyor şerro,...
Down 475 te,...
b gün ilk defa doğru zamanda doğru yerdeydim
daısı sizlere diyorum
sadece şans bence
77041 de,...saatliğin satış yeresi,...
Şu an 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 konuk)
Yer imleri