abilerim geceye nasıl giriyoruz diye topik açacakmısınız![]()
abilerim geceye nasıl giriyoruz diye topik açacakmısınız![]()
unlu abi çabuk söyle gazoz kapaklarını napakne görüyon ufukta
![]()
Cümleten hayırlı tatiller forumun GÜZEL İNSANLARI!
geceye 3/5 long...düşüş için henüz bir belirti yok...
nacizane bull patrona saygılarımı sevgilerimi iletiyorum...hayırlara vesile olsun diyorum...
herkes iyi dinlensin...ben pzt sabaha kadar gözlerimi kapatmayı düşünüyorum..
hayırlı haftasonları...
--Eksiklik Kendi Özümde--
sevgili bullmarket,bu piyasalar biraz eroin gibidir,bi kere tadını alınca vucut hep ister.uzun zamandır piyasada olduğun için aslında benden daha iyi biliyosundur.aldığın kararın senin için hayırlı olmasını dilerim..hayat boyu mutluluk ve sağlık seninle olsun..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
BALYOZ SAHTE Mİ ÇIKTI?
Tahliyenin gerekçesinde belirtilen; “Haklarında kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunmaması”
Balyoz Planı ile ilgili Emniyet’e ulaşan, Taraf gazetesinin verdiği belgelerin doğru olduğu faraziyesi” altında inceleme yapılmıştı. Bilirkişi dedi ki: “Eğer bu bilgiler doğruysa, bu bir darbe toplantısı olmuştur.” Bu açıklama, bir varsayıma dayanıyordu. Asıl tartışma; “o belgeler gerçek mi, değil mi tartışması” idi. Taraf Gazetesi, o belgelerin çıktığı bilgisayarların “IP” numarasının bir şekilde belgelere yansıtıldığını, iddia ediyordu. Oysa ne 1 Ordu arşivinde benzer belgeler bulunabildi, ne de Genelkurmay’da bulunabildi. Genelkurmay’daki arşivlerde Balyoz’la ilgili o detay belgeler yoktu.
Odatv.comhttp://www.odatv.com/n.php?n=ne-yani...kti-0104101200
ERDOĞAN SENİN YATACAK YERİN VAR MI?
Van'daki konuşmasın da Erdoğan'ı eleştiren Baykal, "Başbakan Erdoğan, bu tür yolsuzlukları yapıp, paraları toplayıp, fakirlere vermeyenlerin yatacak yeri yok diyor. Başbakan'a soruyorum. Böyle yapanların dava dosyasını sürümcemede bırakanların, böyle yapanları RTÜK'e Başkan yapanların, yönetim kurulu üyesi yapanların yatacak yeri var mı? Onların yatacak yeri yoksa, senin yatacak yerin var mı Allah aşkına?" diye konuştu.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Öz hakkında suç duyurusu
İddia, 'Askerlikten kurtulmak için hile kullanmak.'
http://www.gercekgundem.com/?p=265368
''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında, ''kendini askerliğe yaramayacak hale getirdiği ve askerlikten kurtulmak için hile kullandığı'' iddiasıyla suç duyurusunu bulunuldu.
Sultanahmet'teki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen birinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından Sevgi Erenerol'un avukatı Vural Ergül, Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında hazırladığı suç duyurusu dilekçesini, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.
Suç duyurusu dilekçesinde, Savcı Öz'ün, 269. kısa dönem erbaş olarak 21 Temmuz 1999 tarihinde ilgili askerlik şubesine sevk olduğu, 2 Ağustos 1999 tarihinde Kütahya Hava Er Eğitim Okulu Komutanlığı Erbaş Bölüğü'ne katıldığı bildirildi.
Dilekçede, Zekeriya Öz'ün 9 ay hava değişimi kullandıktan sonra ''Askerliğe elverişli değildir'' raporu ile terhis olduğu belirtilerek, Öz'ün rapora esas alınan beyanında ''çocukluğundan bu yana şişman olduğunu'' söylediği anlatıldı.
Dilekçede, şu ifadelere yer verildi:
''Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği ve bu yönetmeliğin eki olan hastalık ve arızalar listesinde belirlenen boy kilo oransızlığında görünmeyi amaçlayarak, konsantre karbonhidrat kullanımı ile bedenin boy kilo oranını bozmak suretiyle kendisini askerliğe yaramayacak hale getiren ve böylelikle askerlikten kurtulmak için yalan beyanda bulunarak hile yapan şikayetlinin kutsal vatan görevinden kaçmak için kendisini askerliğe elverişsiz hale getirdiği suçu sabittir.
Bu sebeplerle de şüpheli hakkında atılı suçlar nedeniyle soruşturma yapılmasını, şüphelinin lehine ve aleyhine olan tüm yasal kanıtlar toplanarak, şüpheli hakkında Askeri Ceza Kanunu'nun 79. ve 81. ile Türk Ceza Kanunu'nun 53. ve 206. maddeleri gereğince cezalandırılması istemiyle kamu davası açılmasını talep ederim.''
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bakıyorum kayahan yine (her zaman olduğu gibi) meydanda yok.....
ne zaman yükseliş olsa yok....yükseliş başlamadan resim,sulu boya resim ve almanca yazıları koymasını iyi biliyor ama arkadaş.....
sanırım bir gün herkesi terse yatıracak....garip adam cannımmm...
zatii ceza bilem aldım sevgili kayahan yüzünden...
artık bulaşmaya korkar oldum...pehhh...
herkese iyi tatiller...
Yerli yatırımcılara iyi haber
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni stopaj düzenlemesini açıkladı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14305077.asp?gid=254
Mutluluğun resmini çizmek isteyenler uğraşmasın,işte çizilmiş hali...![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri